שתף קטע נבחר
 
עושים שוק

לפצח את התרנגולת: תכירו את מלך העופות

אחרי הקייטרינג המצליח ומסעדת 'קלרו', הגיע הזמן להוציא את העופות לעולם: קוקוריקו החדשה של השף רן שמואלי מציעה מפגש עסיסי עם עוף ללא עצמות. צפו

בשיתוף שרונה מרקט

 

עוף צלוי בתנור עם תפוחי אדמה, פרגית על האש ואחר-כך בפיתה, שניצל עוף ולידו צ'יפס ואפילו עוף מכובס במרק צח - לאן שלא תלכו, העוף הפך לחלק בלתי נפרד מהמטבח הישראלי, אז למה לא לשדרג אותו ולהציע עוד כמה מנות עסיסיות וטעימות? רן שמואלי עושה בדיוק את זה בקוקוריקו החדש שלו בשוק שרונה. שמואלי מעיד על כך שהעוף הוא מוצר בסיסי שכולנו מכירים ורובנו אוהבים וזה בדיוק הקונספט - להביא לכולם את מה שהם אוהבים ועם תוספות. הוא מכנה את זה "סלואו-פוד" עם שירות מהיר. הנה טעימה מעוררת תיאבון: 

 

צילום: יוגב אטיאס

צילום: יוגב אטיאס

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 




 

בשיתוף שרונה מרקט

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים