שתף קטע נבחר
 

ארטיק: כך תכינו בבית

כך תכינו בבית ארטיקים מפירות טריים: פשוט, קל והרבה יותר בריא מכל מה שמחכה לכם במקררים בקיוסקים

בימוי: נעה רוזנפלד

בימוי: נעה רוזנפלד

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

מתכון בסיסי לארטיק

המצרכים: 

2 כוסות פירות טחונים - אפשר לערבב טעמים או להכין ארטיק בטעם אחד: מנגו, פירות יער, מלון, אבטיח, תפוח ירוק

3 כפות מי סוכר

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

אופן ההכנה:

  1. מי סוכר - מרתיחים כוס מים, 1/2 כוס סוכר לבן ומיץ מחצי לימון. מבשלים עד הסמכה ומקררים.
  2. טוחנים את הפירות ומי הסוכר לקבלת מרקם אחיד.
  3. יוצקים לכלי מתאים ומקפיאים ל-24 שעות.

 

תוספות מעניינות

  • אלכוהול -  על כל 2 כוסות פירות אפשר להוסיף כפית וודקה או ערק.
  • עשבי תיבול - תוכלו להוסיף כפית עשבי תיבול קצוצים כמו לימונית, נענע טרייה, מרווה או בזיליקום.

 

שילובים מעניינים

  • מנגו ובזיליקום
  • אבטיח ו-וודקה
  • מלון, נענע וערק
  • מוחיטו תותים – תותים קפואים, לימונית ורום

  

הכתבה באדיבות שף גיא רודובסקי, שף מלונות פתאל באילת

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יח"צ
טעים ובריא. ארטיק ביתי
צילום: יח"צ
מומלצים