שתף קטע נבחר
 

מתכון לגבינת קממבר עם דבש

מנה בשתי דקות: את השילוב הזה האורחים שלכם בטוח לא יפספסו - גבינת קממבר מותכת עם דבש

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

  

גבינת קממבר עם דבש

המרכיבים:

גוש גבינת קממבר איכותית

אגוזי מלך קלויים, מוקפצים במחבת

דבש

1 פרוסת לחם

 (צילום: בועז לביא)
(צילום: בועז לביא)
 

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את הגבינה לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 15 דקות עד שהגבינה נמסה.
  2. מוציאים מהתנור, מפזרים אגוזים, יוצקים דבש מעל ומגישים.

 

המתכון באדיבות מסעדת "לילי אנד בלום", במלון הבוטיק "לילי אנד בלום" בתל אביב

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: בועז לביא
קלי קלות. גבינת קממבר עם דבש
צילום: בועז לביא
מומלצים