שתף קטע נבחר
 

איך מכינים ברד פודינג?

קחו חלה, שפכו עליה חמאה, הוסיפו שמנת, שוקולד וגם קצת קינמון לא יזיק: המתכון לברד פודינג שיעשה לכם את השבת

ברד פודינג שוקולד

המצרכים (לכ-4 מנות):

4 יחידות בריוש או 1 חלה מתוקה, קטנה וטובה

75 גר' חמאה מומסת

100 גר' שוקולד קצוץ

1 מכל שמנת לבישול 15%

1/2 כוס סוכר

3 ביצים

2 חלמונים

קורט קינמון

 

לקישוט -

סוכר דמררה

ברד פודינג (צילום: גל בן זאב)
(צילום: גל בן זאב)
 

אופן ההכנה:

  1. בוצעים את הלחם הישן לפיסות או פורסים לפרוסות, מסדרים בתוך סיר רחב ויוצקים מעל חמאה מומסת.
  2. בקערה מערבבים שמנת, סוכר, ביצים, חלמונים ומעט קינמון ויוצקים על הלחם, מניחים בצד למשך כ-10 דקות.
  3. מפזרים מעל סוכר דמררה ואת השוקולד הקצוץ.
  4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-20 דקות עד להזהבה.

המתכון באדיבות "סולתם"

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: גל בן זאב
ברד פודינג
צילום: גל בן זאב
מומלצים