שתף קטע נבחר
 

התחילה עונת הקרמבו

איך יודעים שסתיו? יש קרמבו בכל מקום: ביקרנו במפעל לייצור קרמבו, וחזרנו עם חשק עז לממתק הילדות האולטימטיבי

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

זה לא משנה אם קוראים לזה קרמבו, מנבו או לקבו, העיקר שיש למטה ביסקוויט: יצאנו לביקור במפעל לייצור קרמבו, וחזרנו לרגע להיות ילדים, שכל מה שמעניין אותם זה מאיפה מתחילים לנגוס - מהביסקוויט או מכיפת השוקולד עם הקרם?
 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

וקצת נתונים: שוק הקרמבו בישראל מגלגל 40 מיליון שקלים בשנה, ובשיא העונה מיוצרים 400 קרמבואים בדקה. הישראלי הממוצע אוכל כ-10 קרמבואים בשנה, ו-50 מיליון קרמבואים נמכרים בארץ בכל שנה. 60 אחוזים מהמכירות הן של קרמבו וניל.
 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: תומריקו
קרמבו, מנבו, לקבו - העיקר שיש ביסקוויט
צילום: תומריקו
מומלצים