שתף קטע נבחר

התחילה עונת הקרמבו

איך יודעים שסתיו? יש קרמבו בכל מקום: ביקרנו במפעל לייצור קרמבו, וחזרנו עם חשק עז לממתק הילדות האולטימטיבי

זה לא משנה אם קוראים לזה קרמבו, מנבו או לקבו, העיקר שיש למטה ביסקוויט: יצאנו לביקור במפעל לייצור קרמבו, וחזרנו לרגע להיות ילדים, שכל מה שמעניין אותם זה מאיפה מתחילים לנגוס - מהביסקוויט או מכיפת השוקולד עם הקרם?
 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

וקצת נתונים: שוק הקרמבו בישראל מגלגל 40 מיליון שקלים בשנה, ובשיא העונה מיוצרים 400 קרמבואים בדקה. הישראלי הממוצע אוכל כ-10 קרמבואים בשנה, ו-50 מיליון קרמבואים נמכרים בארץ בכל שנה. 60 אחוזים מהמכירות הן של קרמבו וניל.
 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: תומריקו
קרמבו, מנבו, לקבו - העיקר שיש ביסקוויט
צילום: תומריקו
מומלצים