שתף קטע נבחר
 

"דלישס": סלט קפרזה קצת אחרת

שכחו כל מה שידעתם על סלט קפרזה והתחילו לגלגל: נכון שיש בו מוצרלה, בזיליקום ועגבניות, אבל בזה מסתכם כל הדמיון בינו לבין המקור - מתכון לסלט קפרזה מגולגל

בימוי ועריכה: בן שפייר, צילום: ירון ברנר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי

בימוי ועריכה: בן שפייר, צילום: ירון ברנר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

סלט "סושי" קפרזה

שף מאיר אלאלוף, מסעדת "מריפוסה"

 

1 כדור מוצרלה

צרור אורוגולה

10 עגבניות שרי

חופן עלי בזיליקום

1 בצל סגול, מקולף

מעט שמן זית

מלח

מעט בלסמי מצומצם

 (  ) (  )
 

אופן ההכנה:

  1. בסיר קטן מחממים מים עד לרתיחה. מניחים את כדור המוצרלה בתוך המים החמים למשך חצי דקה.
  2. מוציאים מהמים ומעבירים בזהירות למשטח חלק. מרדדים בעזרת מערוך, עד שמתקבל דף מוצרלה דק.
  3. מניחים במרכז המוצרלה חופן עלי אורוגולה ומגלגלים לרולדה ארוכה ודקה. חתוכים לפרוסות (כמו סושי), ומניחים בצלחת.
  4. חותכים את העגבניות לרבעים ואת הבצל לרצועות דקות. מתבלים את הירקות במלח ומניחים אותם בצלחת מסביב למוצרלה המגולגלת.
  5. מזלפים שמן זית ובלסמי מצומצם, מפזרים עלי בזיל מסביב, ומגישים.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים