שתף קטע נבחר
 

"דלישס": מתכון מהיר ללביבות תפוחי אדמה

המתכון הזה הוא הדבר הכי טוב שיקרה לכם בחנוכה הזה. ולמה? הוא פשוט, מהיר, קל, והכי חשוב - טעים בטירוף. המלצת המערכת: הכינו כמות כפולה, הלביבות האלה מתחסלות במהירות

בימוי ועריכה: בן שפייר, צילום: ירון ברנר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי

בימוי ועריכה: בן שפייר, צילום: ירון ברנר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

מתכון קלאסי ללביבות תפוחי אדמה

המצרכים (כ-30 לביבות):

5 תפוחי אדמה, קלופים

1 בצל, קלוף

1/2 כוס קמח

2 ביצים

מלח

פלפל

שמן קנולה לטיגון חצי עמוק

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)
 

אופן ההכנה:

  1. מגררים בפומפייה גסה את תפוחי האדמה ואת הבצל לתוך קערה עמוקה. סוחטים את הנוזלים מהבצל ומתפוחי האדמה.
  2. מוסיפים קמח, מערבבים.
  3. מוסיפים ביצים, מערבבים.
  4. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
  5. מחממים שמן במחבת. כשהשמן חם יוצרים לביבות בעזרת שתי כפות ומטגנים כשתי דקות מכל צד, על להבה בינונית. מגישים מיד.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
לביבות מהירות וטעימות
צילום: ירון ברנר
מומלצים