"דלישס": מתכון מהיר ללביבות תפוחי אדמה
המתכון הזה הוא הדבר הכי טוב שיקרה לכם בחנוכה הזה. ולמה? הוא פשוט, מהיר, קל, והכי חשוב - טעים בטירוף. המלצת המערכת: הכינו כמות כפולה, הלביבות האלה מתחסלות במהירות
בימוי ועריכה: בן שפייר, צילום: ירון ברנר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי
מתכון קלאסי ללביבות תפוחי אדמה
המצרכים (כ-30 לביבות):
5 תפוחי אדמה, קלופים
1 בצל, קלוף
1/2 כוס קמח
2 ביצים
מלח
פלפל
שמן קנולה לטיגון חצי עמוק
אופן ההכנה:
- מגררים בפומפייה גסה את תפוחי האדמה ואת הבצל לתוך קערה עמוקה. סוחטים את הנוזלים מהבצל ומתפוחי האדמה.
- מוסיפים קמח, מערבבים.
- מוסיפים ביצים, מערבבים.
- מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
- מחממים שמן במחבת. כשהשמן חם יוצרים לביבות בעזרת שתי כפות ומטגנים כשתי דקות מכל צד, על להבה בינונית. מגישים מיד.
לביבות מהירות וטעימות
צילום: ירון ברנר
מומלצים