שתף קטע נבחר
 

"דלישס": כך תכינו המבורגר מגרה

מתים על המבורגר? כנסו למטבח ותכינו בעצמכם תוך פחות מחמש דקות: מתכון מהיר וקולע להמבורגר קלאסי

בימוי ועריכה: בן שפייר, צילום: ירון ברנר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי

בימוי ועריכה: בן שפייר, צילום: ירון ברנר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

המבורגר, שף יהונתן בורוביץ'

המצרכים (למנה אחת):

200 גר' בשר בקר טחון באיכות טובה (מקסימום 20 אחוז שומן), עדיף אנטרקוט

1/2 כפית שטוחה מלח דק

1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

לצלייה - 

1 כף שמן קנולה או שומן אווז או שומן בקר

להגשה -

1 לחמניה עגולה

1 עגבניה, פרוסה

1/2 בצל סגול, פרוס

1 כפית מיונז

1/2 כפית חרדל

1 עלה חסה אייסברג

 (  ) (  )
 

אופן ההכנה:

  1. מלהיטים מחבת שטוחה, עדיף מברזל שחור, לטמפרטורה גבוהה.
  2. מוסיפים את השומן בזהירות.
  3. מניחים את ההמבורגר וצולים על צד אחד במשך 2 דקות.
  4. הופכים לצד שני לעוד דקה.
  5. חוצים את הלחמניה לרוחב, מורחים מיונז מצד אחד וחרדל מצד שני, ומניחים את החסה על הצד התחתון.
  6. מניחים את ההמבורגר על החסה, מוסיפים את הירקות, סוגרים, ומגישים.

 

יהונתן בורוביץ' מכין המבורגר (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
יהונתן בורוביץ' מכין המבורגר(צילום: ירון ברנר)

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתכון מהיר וקולע להמבורגר קלאסי
מומלצים