"דלישס": סלט רוסי עם תפוחי אדמה ובצל
אתם לא חייבים להיות רוסים בשביל להכין סלט תפוחי אדמה מנצח: מתכון פשוט לסלט שיכול להיות תוספת מושלמת לארוחה קלה
עריכה: בן שפייר, צילום: ירון ברנר, ניהול פרוייקט: מור אברהמי
סלט תפוחי אדמה ובצלים
המצרכים (ל-4 מנות):
1 שקית תפוחי אדמה עגולים קטנים (במשקל 1/2 1 ק"ג), מבושלים במים עד לריכוך
2 כפות עירית, קצוצה4 כפות בצל ירוק, קצוץ
1 בצל סגול, קלוף ופרוס דק
חופן שמיר, קצוץ
חופן פטרוזיליה, קצוצה
2 כפות מיונז
1 כף חרדל
2 כפות שמן זית
2 כפיות מלח דק
1 כף חומץ בן יין אדום+1/2 כפית סוכר לבן
2 כפיות פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה:
- מסננים את תפוחי האדמה ממי הבישול, וחוצים לחצי.
- מעבירים לקערה, וכשהם עדיין חמימים מוסיפים את המיונז, החרדל ושמן הזית, ומערבבים.
- מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים היטב, ומגישים לצד כיכר לחם טרי.
מתכון לסלט תפוחי אדמה
מומלצים