שתף קטע נבחר
 

ההתאוששות מהשריפה: תמונות ראשונות ממסעדת "המחבוא של אדי" החדשה באילת

תמונות ראשונות מהמסעדה החדשה: אחרי שבקיץ האחרון הוצתה ונשרפה כליל, עברה מסעדת "המחבוא של אדי" אחרי 38 שנים למיקום חדש באילת. הבן הבכור של אדי עדיין במעצר בית והבן הצעיר, אשלי, מנהל את המקום ואת המטבח. אשלי חץ: "אם אבא היה רואה את זה הוא היה אומר שזה מקום מדהים"

 

צילום: תיקי גולן עריכה: אמיר סולומון צילום:רוני בלחסן

צילום: תיקי גולן עריכה: אמיר סולומון צילום:רוני בלחסן

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

לפני מספר שבועות נפתחה מחדש המסעדה האילתית הוותיקה, "המחבוא של אדי", שהוצתה בקיץ האחרון ונשרפה כליל. המסעדה עברה מהלוקיישן שבו היא שכנה ב-38 השנים האחרונות ללוקיישן חדש באזור התעשייה של העיר, באזור שבו שכנה בעבר המסעדה המדוברת "המסגר 5" (שבינתיים הפכה ל"לויתן" ועברה לטיילת הרודס).

"המחבוא של אדי" במיקום החדש  (צילום: תיקי גולן) (צילום: תיקי גולן)
"המחבוא של אדי" במיקום החדש (צילום: תיקי גולן)

 (צילום: רוני בלחסן ) (צילום: רוני בלחסן )
(צילום: רוני בלחסן )

 (צילום: רוני בלחסן ) (צילום: רוני בלחסן )
(צילום: רוני בלחסן )

את המקום מנהלים כיום אשתו של אדי ובנו הצעיר, אשלי. אדי נפטר לפני כשנה וחצי, אבל המסעדה עדיין שומרת על אותו קו קולינרי שהיה מזוהה עם המקום (כן, הסטייק עם הכבד אווז עדיין בתפריט).

בלילה ההוא שבו הוצתה המסעדה על ידי בנו הבכור של אדי, לאנס, ניסו לוחמי האש להתגבר על הלהבות, אבל הן היו חזקות יותר מהכל. המסעדה, שהייתה עשויה כולה מעץ ומלאה בשטיחים, נמחקה ברגע. לאנס שוהה כרגע במעצר בית אצל קרובי משפחה במרכז הארץ וממתין למשפט.

 (צילום: מאיר אוחיון) (צילום: מאיר אוחיון)
(צילום: מאיר אוחיון)

"המחבוא של אדי" אחרי השריפה (צילום: איתמר יצחק הלוי / באזז אינטראקטיב) (צילום: איתמר יצחק הלוי / באזז אינטראקטיב)
"המחבוא של אדי" אחרי השריפה(צילום: איתמר יצחק הלוי / באזז אינטראקטיב)
 




 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יח"צ
"המחבוא של אדי" נפתחה מחדש
צילום: יח"צ
מומלצים