לו רק לבני ישראל היה מיקרולמי יש זמן לחכות עד שהבצק יתפח? אספנו עבורכם 8 שיטות יעילות (ומוזרות) להתפחה מהירה של בצק - לגזור ולשמור לאחרי פסח (צילום: אביהו שפירא) מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו לפנייה לכתב/ת שלחו כתבה שתף ב- שתף ב-תגיות:מתכוניםבצקאפייה פתיחת כל התגובות סגירת כל התגובות תגובה חדשההצג: מהסוף להתחלהמההתחלה לסוףמומלצות הגולשיםעוררו ענייןאזהרה:פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקלידביטולאישורלא נמצאו הודעות.8 שיטות מוזרות להתפיח בצקצילום: אביהו שפיראשתף בפייסבוקהדפסהשלח כתבהתגובה לכתבהמומלצים