שתף קטע נבחר
 

כך תרכיבו מגש גבינות מרשים לשבועות

גבינה מצופה בפחם ובעובש לבן, גבינה ספרדית שמתיישנת ביין, גבינת בושה צרפתית ועוד: עודד וייס, מומחה לגבינות, מסביר איך תטעמו, איך תארחו ואיזה יין תתאימו לגבינות שלכם בחג הקרוב

צילום: אלי סגל

צילום: אלי סגל

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

בין אם אתם חובבי גבנות מושבעים ובין אם אתם רגישים ללקטוז, כדאי שתלמדו כמה טיפים על גבינות, בשביל שתוכלו לעבור את החג הזה בשום: עוד וייס, מומחה לגבינות, מתארח באולפן ynet ומנדב טיפים שיכולים להיות משמעותיים מאוד עבור כל מי שמארח בשבועות, וגם עבור כל אלה רק עפים על גבינות. צפו.

 (צילום: דודו אזולאי) (צילום: דודו אזולאי)
(צילום: דודו אזולאי)
 

 

כתבות נוספות לשבועות תמצאו במגזין אוכל ויין שיופץ בשישי למנויי "ידיעות אחרונות"

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: shutterstock
הכירו את הגבינות לשבועות
צילום: shutterstock
מומלצים