מקרר להתפחה וברז בירה למזיגה הפוכה: חידושים במטבח
מתים על אגס בנדיקט אבל לא מצליחים להכין רוטב מושלם? האורחים בדלת והקינוח עדיין לא קפא? ומה בנוגע לבירה - ראיתם פעם כוס מתמלאת מלמטה למעלה? חידושים במטבח
האורחים בדלת והקינוח לא הספיק לקפוא? אין בעיה: בעזרת מקרר חדש תוכלו להקפיא במהירות הבזק כל מה שתרצו, וזה לא הכל: אותו מקרר גם יוכל להפשיר את הבשר, להתפיח בתנאים אידיאליים את הבצק למאפה שלכם וגם לקרר את היין לטמפרטורה הנכונה.
את המקרר הזה וכלי מטבח נוספים תמצאו בתערוכת CULINARY 2017 - התערוכה השנתית למזון וקולינריה המתקיימת זו השנה החמישית. בתערוכה ייחשפו חידושים נוספים המבוססים על טכנולוגיה חדשנית, אבל לא רק. הנה כמה מהם:
מתים על אגס בנדיקט אבל לא מצליחים להכין רוטב הולנדז מושלם? "תמרה רטבים" פיתחו מוצר חדשני - בסיס להכנת רוטב הולנדז, שנחשב לרוטב בעל הכנה מורכבת ודורש דיוק רב, וגם שועלי מטבח ותיקים מוותרים מראש על הניסיון להכין אותו. לבסיס של תמרה תצטרכו רק להוסיף שמנת או חלב קוקוס, והנה קיבלתם הולנדז מושלם.
רוצים לבשל שני תבשילים במקביל ולחסוך באנרגיה ובמקום על הכיריים? רשת "נעמן" תציג לראשונה סיר מחולק בתערוכה. הסיר עשוי יציקת אלומיניום בעל מחיצה במרכזו, המחלקת אותו לשניים ומאפשרת בישול של שני מאכלים משלימים כמו שני סוגי אורז, שני סוגים שונים של מרק, שני סוגי תבשילי בשר ועוד.
חברת "דרינק איט" תציג בתערוכה לראשונה את ברז הבירה עם המזיגה ההפוכה - המזיגה נעשית מתחתית הכוס כלפי מעלה, ומאפשרת שתייה חלקה והרמונית יותר של הבירה על כל טעמיה.
השף יאיר פיינברג מחברת "פיין קוק", יציג לראשונה את הדור הבא של המקרר הביתי של "life" - מקרר אחד שיכול גם לספק קירור עוצמתי וגם חימום עדין. למקרר הזה יש שמונה פעולות ששומרות על איכות חומר הגלם: קירור מהיר (גם של אוכל שבושל עכשיו), הקפאה מהירה, אחסון בטווח טמפרטורה של c°40- ועד c°45+ , הפשרה, התפחה (המקרר יוצר תנאים אידיאליים לתפיחת בצק), וגם קירור יין - המקרר הזה יצנן במהירות יין ובירה לטמפרטורה הרצויה. ואם כל זה לא מספיק אז הוא יודע גם להחמיץ יוגורט ולטמפרר שוקולד.
נמאס לכם מהעלים והלבבות שהבריסטה השכונתי עושה לכם כל בוקר? חברת Ripples תציג פיתוח ישראלי מפורסם בעולם - מדפסת בטכנולוגיית הדפסה תלת מימדית (מוגנת בפטנט), המאפשרת הדפסה על שכבת המשקה הראשונה של הקפוצ'ינו שלכם, כל תמונה או לוגו שתבחרו. המדפסת זוכה לפופולריות ברחבי העולם, ואף בקיבלה את הפרס היוקרתי Last Gadget Standing בתערוכת CES בלאס וגאס.
טבעונים? זה בשבילכם: חברת "תבליני בר" תציג בתערוכה את סדרת תחליפי הבשר שלה מרכיבים טבעיים עתירי חלבון, שזכתה לא מזמן בהכרה כפטנט. מדובר על תערובת יבשה שמושרית במים וממנה אפשר להכין "בשר" טחון, תערובת להכנת קבב צמחי, תערובת להכנת "קציצות" ברוטב, תערובת להכנת קציצות ירק ועוד.
חברת "עמיאל פירות יער" תציג את פירות היער שהיא מגדלת לאורך כל השנה, במושב שעל שבצפון רמת הגולן: דומדמניות, פטל, פטל שחור, דובדבנים, תותי יער, אוכמניות ועוד.
CULINARY 2017, התערוכה השנתית למזון וקולינריה, תתקיים בין ה-13-12 ביוני בין השעות: 11:00–19:00 במרכז הכנסים דן פנורמה בתל אביב