שתף קטע נבחר
 

איטלקית בעפולה, בראסרי בהוד השרון: מקומות חדשים בארץ

מסעדה איטלקית חדשה בעפולה, שתי גלידריות שמגישות גלידות בטעמי שוקולד בלבד באזור זכרון יעקב, חומוסייה שבלילה הופכת לבר באזור מודיעין, סניף אבולעפיה חדש בפתח תקווה וגם בראסרי חדש בהוד השרון: מקומות חדשים בארץ ששווה להכיר

רינו מילאנו

מסעדה איטלקית כשרה של צעיר ישראלי הרפתקן בשם ליאור בר, שמשוגע על אוכל איטלקי. מתוך תשוקתו למטבח של איטליה, הוא עבר הכשרה אצל פיציולו ממילאנו - רינו גליאנו. לאחר לימוד שקדני אצל המאסטרו, הצעיר חזר לעפולה כדי לפתוח מסעדה איטלקית ברובע יזרעאל בעיר. שמה של המסעדה הוא מחווה למאסטרו ממילאנו, שהעניק לבר את המתכון המשפחתי שלו לפיצה.

 (צילום: צחי קיבנשטיין) (צילום: צחי קיבנשטיין)
(צילום: צחי קיבנשטיין)
 

את הפסטות מייצרים במסעדה החדשה מול עיניי הלקוחות בחדר פסטה מיוחד, והפיצות נאפות בטאבון ייחודי לפיצות שיובא במיוחד למקום. גודל המסעדה כ-250 מ"ר, ויהיה בה גם חדר פרטי לאירועים וגם דלפק אקספרס לטייק אווי ושירות משלוחים.

 (צילום: צחי קיבנשטיין) (צילום: צחי קיבנשטיין)
(צילום: צחי קיבנשטיין)

מלבד הפיצות (55-39 שקלים) והפסטות (54-45 שקלים), תפריט המסעדה כולל גם מספר מנות ראשונות כמו פולנטה כמהין ויין (37 שקלים), קפרזה עם טוויסט מדליק (28 שקלים) ומספר סלטים איטלקיים (53-42 שקלים). בגזרת הקינוחים, התפריט מציע קינוחים איטלקיים קלאסיים בנוסף לקינוחי גלידה מעניינים (35 שקלים).

 (צילום: אגמדיה) (צילום: אגמדיה)
(צילום: אגמדיה)
 

שדרות רובע יזרעאל 24 עפולה 1-700-505-504‏, ראשון-חמישי 23:00-12:00, שישי 16:00-9:00, שבת 24:00-21:00, כשר

 

Republic

השבוע ייפתח באופן רשמי בראסרי חדש שהתמקם באזור התעשייה של הוד השרון, המבקש להביא לתושבי האזור חוויית בילוי מהעיר הגדולה והתוססת. המקום הוא תוצר של שיתוף פעולה בין אורי רז (ממקימי ובעלי ה"סושיאל קלאב", "פיאצה", "פאפא'ס" והבר "223"), קיקו (עמיקם) בלוקו (מבעלי מסעדת "קלמטה" ביפו), רונן שמש (איש ניהול ושיווק בכיר ואושיית "פודסטגראם") ואלי בן הרוש (מסעדן).

 (צילום: דניאל לילה) (צילום: דניאל לילה)
(צילום: דניאל לילה)

 (צילום: דניאל לילה) (צילום: דניאל לילה)
(צילום: דניאל לילה)
 

השף שנבחר להוביל את המטבח הוא אבי כהן - לשעבר שף במסעדות "אונמי", "טפאו", "סושיאל קלאב" ו"צפון אברקסס" - שיציע במקום תפריט במחירים נגישים שכולל בין היתר מנות כמו כרובית מושחמת בתנור אבן עם חמאת אורגנו ופרמזן (42 שקלים), סלט טונה אדומה צרובה עם איטריות צלופן, מלפפונים, אצות ווקאמה ושומשום (58 שקלים), פאייה עם פירות ים, זעפרן, סלסיצ'ה ועגבניות אש (92 שקלים), שוק אווז בבישול ארוך על קרם תפוחי אדמה עשיר ועלי תרד (88 שקלים) ולינגוויני שחור עם קלמרי, שום, צ'ילי ויין לבן (78 שקלים). לצד האוכל, יוגש במקום תפריט אלכוהולי עשיר שכולל מבחר קוקטיילים (42 שקלים).

 

הנגר 24 הוד השרון (אזור התעשייה) 09-8878800, שעות פעילות בתקופת ההרצה: ראשון-שבת 24:00-19:00, לא כשר

 

אייזק - חומוס & Bar

מקום חדש שנפתח בניסיון לתפקד כחומוסייה משודרגת במהלך היום ובר במהלך שעות הערב והלילה. המקום שייך לשני שותפים - שי קציר - הבעלים של הבר הירושלמי "דאבלין", ואסף שוחט שמעיד על עצמו כפריק של חומוס שאכל בכל החומוסיות בארץ.

 (צילום: מתוך עמוד הפייסבוק)
(צילום: מתוך עמוד הפייסבוק)

התפריט במקום מציע את חומוס הגרגירים הקלאסי (26 שקלים) וגם חומוס עם תוספות מעניינות כמו חומוס עם במיה (32 שקלים), חומוס עם כרובית מטוגנת וביצה מגוררת (35 שקלים), חומוס עם חזה עוף על הפלנצ'ה (38 שקלים) ואפילו חומוס עם צ'וריסוס (38 שקלים). מלבד החומוס יש פה גם סלטים כמו סלט פאטוש (42 שקלים) וסלט ירקות שוק (38 שקלים).

 

בערב האווירה משתנה, והמקום הופך לבר עם מוזיקה בווליום שמאפשר לנהל שיחה ומנות נשנוש כמו שניצלונים, כריך עוף או עוף בפיתה.

 

מרכז רננים מודיעין מכבים רעות 08-9555254, ראשון-שבת 24:00-11:30, לא כשר

אירזומי

מסעדה אסייתית חדשה של איש העסקים והמסעדן איציק אדרי (מבעלי "בלאק", "טרנטינו", "בר 55" ו"טמפל בר").

 (צילום: דרור עינב) (צילום: דרור עינב)
(צילום: דרור עינב)

על התפריט אחראיים השפית סוואלי אלדר, המאסטר סושי שף מידן סיבוני ושף המסעדה רועי ראשוני והוא כולל מנות כמו מרק טום יאם קונג (65 שקלים), מרק טום יאם גאי (69 שקלים), אנטיאס מגולגל עם רצועות צנון, שמן שומשום, טוביקו שחור ואיולי יוזו (59 שקלים), דניס שלם מטוגן, מוגש על רוטב קארי אדום וחלב קוקוס עם כוסברה ובצל ירוק (99 שקלים) ומבחר מנות סשימי, נגירי, מאקי וסושי וקומבינציות נפלאות. בנוסף לאוכל התאילנדי והסושי, במסעדה מוגש גם תפריט קוקטיילים מושקע.

 

מתחם סינימה סיטי ראשון לציון, 03-6746796, ראשון-חמישי 24:00-17:00, שישי-שבת 24:00-12:0, לא כשר

 

אבולעפיה

בימים אלה, 138 שנים לאחר שהוקמה מאפיית "אבולעפיה" ביפו, המאפייה מגיעה גם לפתח תקווה, הפעם בגרסה הכשרה בהשגחת הבד"צ . שטח המאפייה הוא 350 מ"ר, והוא יהיה אחד הסניפים הגדולים ביותר של חמיס אבולעפיה.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

בנוסף למאפים המוכרים, המאפייה הזו תציע גם עוגות, לחמים, סלטים, טוסטים, מאפים מחיטה מלאה ובשלב מאוחר יותר יהיו גם מוצרים ללא גלוטן.

 

הסיבים 19 פתח תקווה 052-2646262, ראשון-חמישי 23:00-7:00, שישי 15:00-7:00, מוצ"ש-23:00, כשר בד"צ

 

חומוס בסבוסה

חומוסייה חדשה עם אווירה של פעם ועיצוב עכשווי. מלבד החומוס פמגישים כאן סלטים טריים, מרק קובה, שקשוקה, פלאפל ושתי אפשרויות לארוחה עסקית שמוגשת בימים ראשון-שישי בין בין השעות 21:00-9:00.

 

עסקית חומוס (48 שקלים) כוללת חומוס לבחירה, צ'יפס, פלאפל בטחינה, סלט טאבולה, סלט חצילים ושתייה עם אפשרות לריפל (לימונדה או גזוז של פעם). אפשר לשדרג את הארוחה, ובמקום החומוס הרגיל לקבל חומוס עם עוף (בתוספת 7 שקלים) או חומוס עם אנטרקוט (בתוספת 10 שקלים). העסקית הנוספת שמציעים במקום היא עסקית שיפודים (48 שקלים) והיא כוללת שני שיפודים לבחירה (פרגית או קבב לבנוני), תוספת חמה (מג'דרה או צ'יפס) ושתייה עם אפשרות למילוי חוזר (לימודה או גזוז של פעם).

 

לשתי העסקיות אפשר להוסיף גם מנה ראשונה כמו מרק קובה או חמוסטה בסגנון ירושלמי בתוספת 18 שקלים.

 

קניון G-6 יקנעם 04-6305959, ראשון-חמישי 22:00-10:00, שישי 15:00-9:00

 

Izik food & bar

מקום חדש שפתח תומר גולדברג, הבעלים של קפה "הורקנוס" המיתולוגי בתל אביב שחגג לא מזמן יום הולדת 20. גולדברג מבטיח חוויית בילוי באווירה ביתית מפנקת, הרבה חברותא וגם את כל מה שדרוש לבילוי הורים וילדים.

 (  ) (  )
 

מנהל המטבח כאן הוא יוחאי קוסטוביצ'י ("בנדיקט", "פלי מרקט") שמגיש תפריט ישראלי ים תיכוני שמשתנה כמעט מדי יום, ובו מנות כמו סקורדליה (25 שקלים), קורנביף בבישול איטי (29 שקלים), סלטים: (47-35 שקלים), המבורגר (59 שקלים) וגם את השניצל המיתולוגי של "אורקנוס" (56 שקלים).

 

האלה 27 אבן יהודה 054-4848104‏, ראשון-שבת 3:00-18:00, לא כשר

  

Icecream By Valrhona

לכבוד הקיץ הלוהט משיק מותג השוקולד "ולרונה" שתי גלידריות שכל טעמיהן מתבססים על השוקולד שמייצרת החברה הצרפתית.

 

הגלידריות החלו לפעול בתחילת חודש יוני במרכז המבקרים של יקבי תשבי, המייצגים בארץ את מותג השוקולד ולרונה, ובנקודה נוספת בזיכרון יעקב. בכל אחת מנקודות המכירה הוצב מקרר שהובא במיוחד לשם כך מאיטליה ובתוכו "פוצטי" - כלי גלידה איטלקיים ממתכת המשמרים את מרקמה העדין ואת טריותה.

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

את טעמי הגלידה יצר הקונדיטור-שוקוליטר גל קזס - יבואן המותג וטועם שוקולד מטעם חברת ולרונה - בשיתוף גולן תשבי. תוכלו למצוא שם גלידת אופליס - גלידת שוקולד לבן; גאנש מים ג'יווארה - גלידה על בסיס מים (סורבה) עם שוקולד חלב; גלידת קארייב קוואר דה גוואנחה - גלידה משני סוגי שוקולד ועוד. מחיר כדור גלידה - 10 שקלים.

 

מתחם היקב תשבי כביש 652 (בין זיכרון לבנימינה) 04-6288195, ראשון-חמישי 15:30-8:00, שישי 15:00-8:00, כשר

מסעדת תשבי המייסדים 33 זיכרון יעקב, ראשון-חמישי 11:00-8:00, שישי 15:00-8:00, כשר

 

Papo Mama 

בלב מתחם רביעיית פלורנטין, נפתחה מסעדת Papo Mama. על האוכל אחראי השף אלון ראובן פור, שמביא למקום את השילוב בין תחכום ופשטות באמצעות תפריט שכולל מנות ביתיות בפרשנות קצת אחרת.  

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

בין המנות שמוגשות במקום אפשר למצוא קציצות דגים ושקשוקה, ותפריט מיוחד של יום שישי שיגרום לחצי מהעיר להפסיק לנסוע להורים.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

אברבאנל 74 רביעיית פלורנטין תל אביב 03-5602222‏, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: צחי קיבנשטיין
רינו מילאנו בעפולה
צילום: צחי קיבנשטיין
מומלצים