שתף קטע נבחר
 

הכול בזול: מסעדות חדשות עד 50 שקלים

בשבוע האחרון נפתחו ברחבי הארץ בתי אוכל שהמשותף לכולם - מחירים נוחים: דוכן עוף בגריל של השף רן שמואלי, פופ-אפ של חומוס לקיץ, צ'ורוס דרום אמריקני ועוד

צילום: תיקי גולן

צילום: תיקי גולן

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

KUKURIKU 

השף רן שמואלי חונך דוכן אוכל רחוב חדש בסגנון רוטיסרי בשרונה מרקט שבתל אביב. התפריט במקום מתבסס על עופות שלמים, טריים, נטולי אנטיביוטיקה ונקיים מעצמות, שעוברים צלייה בשיטת Fire Wall, שמקנה לבשר עסיסיות וטעמי גריל.

השף רן שמואלי ב-KUKURIKU  (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
השף רן שמואלי ב-KUKURIKU (צילום: אפיק גבאי)

לעופות האפויים משודכים סלטים, תוספות ורטבים בהכנה עצמית, ואת המנה עצמה אפשר להזמין בתוך לחם פרנה פריך או בצלחת. מבחר הסלטים כולל סלט טאבולה ועדשים, חצילים בסלסה, עגבניות פיקנטיות בנענע ומבחר ירקות צלויים כמו כרוב, דלעת וקישוא ענק.

 

מנה רגילה בתוך לחם פרנה תעלה לכם 48 שקלים, ומנה גדולה - 56 שקלים. אם תזמינו את המנה בצלחת - תשלמו 52 שקלים (כולל תפוחי אדמה ובצלים צלויים). ארוחת חצי עוף בצלחת תעלה לכם 58 שקלים, ועל מנות צמחוניות תשלמו 48-46 שקלים (46 שקלים לכריך ו-48 שקלים לצלחת). בקרוב יצטרפו לתפריט אף מנות ברווז ברוטיסרי.

 (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)
 

את המקום עיצב רענן שטרן, שיצר בחלל מטבח פתוח, עמוס בקערות אמייל מלאות בירקות. כמו כן יש עמדה נפרדת להזמנות מהירות של טייק אווי.

 

קלמן מגן 3 שרונה מרקט תל אביב 03-5275275. שעות הפתיחה בתום שבוע ההרצה: ראשון-חמישי 22:00-9:00, שישי 17:00-8:00, שבת 23:00-9:00

  

הצ'וריסיה

התלהבנו מהקרפים ומהקינוחים עם הגלידה, וכעת הגיע תורו של הצ'ורוס הדרום-אמריקני לכבוש את גזרת הקינוחים הלא-שגרתיים. לפני שבוע נפתחה הצ'וריסיה הראשונה בתל אביב. המקום שייך לניב פורמן ועמית חי, שהתאהבו בקינוח הדרום-אמריקני כשטיילו ביבשת אחרי שירותם הצבאי. לפני שהחליטו לקפוץ למים העמוקים, השניים ערכו ניסיונות במשך כמה חודשים ואפילו מכרו את המוצר בדוכן במרכז מסחרי, רק כדי לבחון את מידת ההיענות של הקהל המקומי.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

את צורת ההגשה של הצ'ורוס המקורי הם התאימו לחך הישראלי, והם מגישים אותו לצד רטבים מיוחדים וגלידה. מנת צ'ורוס תעלה לכם 21 שקלים, והיא יכולה להגיע כקונוס הכולל חמישה מקלות ורוטב לטבילה, או כשני צ'ורוס עגולים מעל גלידה אמריקאית, מלווים בשלל רטבים ותוספות לבחירה (26 שקלים). אפשר גם לרכוש את הגלידה ללא הצ'ורוס (17 שקלים).

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)
 

אבן גבירול 17 תל אביב 03-6119189, ראשון-חמישי 2:00-11:00, שישי 16:00-11:00 (בתקופת ההרצה המקום יהיה פתוח בין השעות 24:00-17:00), כשר

 

Deli@Market

ירידי אוכל ושוקי אוכל צצים כמו פטריות אחרי הגשם, וקניית אוכל מוכן לשבת הפכה למעשה שבשגרה, כי למי יש כוח לעמוד ולבשל? בדיוק בשל כך התחדשו מגדלי תל אביב ביריד אוכל שמתקיים מדי שישי ברחבת הקניון הפועל בקומת הקרקע של המגדלים. היריד מציע אוכל מוכן לקחת הביתה, ולקוחות היריד נהנים מחניה חופשית לשעתיים.

 

מבחר המאכלים שמוגשים כאן כוללים תבשילים אסייתיים, מרוקניים ואיטלקיים, ואפשר לצרף אליהם גם מוצרי מעדנייה, דגים מעושנים, לחמים ומאפים, אמפנדס ונקניקיות צ'וריסו, מאכלים דרוזיים, קישים, קיורטוש, לזניות, גבינות ועוד.

 

 

תוצרת הארץ 7 מגדלי ת"א, תל אביב, יום שישי 15:00-9:00

 

המרפסת של זרזיר

תשכחו מכל מה שידעתם על מזנון בריכה, כי יש מזנון ויש את פופ-אפ החומוס שפתחה חומוסיית "זרזיר" במתחם הבריכה של כרמי יוסף. הפופ-אפ יפעל בחודשי הקיץ, והוא מציע אווירה של מסעדה, קלילות של חומוסייה ומחירים נוחים.

 (צילום: זהר בר און) (צילום: זהר בר און)
(צילום: זהר בר און)

זהר בר און, הבעלים של חומוסיית "זרזיר", מגיש כאן תפריט שכולל חומוס עם טחינה/גרגירים/פול (25 שקלים), מסבחה (25 שקלים), שקשוקה (30 שקלים) וחציל רומני (25 שקלים), ארוחת בוקר ישראלית (50 שקלים), פיצה (30 שקלים), קבב והמבורגר שמוגשים לצד סלט טרי וצ'יפס (45 שקלים) וגם מנות ילדים.

 (צילום: זהר בר און)
(צילום: זהר בר און)
 

רחוב הגפן 15 (הבריכה של הישוב כרמי יוסף) 08-9762535, שני-שבת 20:00-9:00, שישי 18:00-9:00, לא כשר

 

דליקטס מעדניית בוטיק

מעדנייה חדשה שנפתחה במזכרת בתיה, ובה דליקטסים מכל העולם עם חיזוקים ישראליים. בין היתר תוכלו לרכוש כאן גבינות, סלטים, בשר דרום אמריקני, פסטות טריות ורטבים מיוחדים.

 

מנחם בגין 4‏ מזכרת בתיה‏, 08-6887785, ראשון-חמישי 22:00-9:00, שישי 16:00-7:00, כשר

 

BAR-B-QUE

מסעדת ברביקיו אוסטרלית שפתח ג'ייסון, אוסטרלי שעלה לישראל לפני שבע שנים והביא עימו ניסיון עשיר בעבודה במטבח. במקום מגישים מנות גריל אוסטרליות ובשרים מעושנים, כריכים בשריים, ראפים עם אסאדו ומנות שמכינים בסו ויד (שיטת בישול מזון בשקיות פלסטיק אטומות בתוך אמבט מים או בסביבת קיטור בטמפרטורה מדויקת, המבטיחה שהבשר יבושל כראוי מבפנים ומבחוץ).

 

בנוסף יש בתפריט מנות כמו המבורגר בונדי אוסטרלי עם סלק (55 שקלים), עוף רוטיסרי (רבע עוף - 45 שקלים), נקניקייה אוסטרלית (50 שקלים), סנדוויץ' סטייק אאוטבק (55 שקלים), סלט שורשים אוסטרלי (49 שקלים), סטייק אנטרקוט 250 גרם (95 שקלים), פאי רועים אוסטרלי ועוף מעושן במרינדת תפוזים, שמעניקה לו קריספיות. בשעות הצהריים מוצעות במקום ארוחות עסקיות. בעתיד הקרוב יאריכו את שעות הפתיחה של המסעדה, והיא תהיה פתוחה גם בשעות הערב.

 

המנופים 8 הרצליה פיתוח, 09-7445097‏ ראשון-חמישי 16:00-12:00, כשר

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אפיק גבאי
קוקוריקו בפראנה
צילום: אפיק גבאי
מומלצים