שתף קטע נבחר
 

קטשופ בצל ואבקת יין: סטודנטים וחידושים קולינרים

בקרוב אצלכם בבית: חטיף טבעוני מאבקת יין, בייגלה ממולא גבינה המשמש גם כקשית למרק וקטשופ בצל - אלה הם רק חלק מהחידושים שהציגו סטודנטים צעירים בכנס חדשנות במזון

צילום: אביהו שפירא

צילום: אביהו שפירא

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

250 טכנולוגים של מזון ודמויות בתעשיית המזון בארץ, השתתפו בכנס הרביעי לחדשנות בעולם המזון, שעורך החוג למדעי המזון במכללה האקדמית תל-חי (ומכון המחקר מיג"ל). הסטודנטים הציגו שיתופי פעולה אקדמיים ומחקרים שהולכים וצוברים תאוצה בשנה האחרונה בין החוג למדעי המזון ובין חברות מזון בארץ ובהן תנובה, שטראוס, קוקה קולה, פריגת ומחלבות רמת הגולן. צפו.
 
 
הסטודנטים והמוצר (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
הסטודנטים והמוצר(צילום: אביהו שפירא)
 (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
(צילום: אביהו שפירא)

 (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
(צילום: אביהו שפירא)

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אביהו שפירא
חידושים בקולינריה - סטודנטים במכללת תל חי
צילום: אביהו שפירא
מומלצים