קטשופ בצל ואבקת יין: סטודנטים וחידושים קולינרים
בקרוב אצלכם בבית: חטיף טבעוני מאבקת יין, בייגלה ממולא גבינה המשמש גם כקשית למרק וקטשופ בצל - אלה הם רק חלק מהחידושים שהציגו סטודנטים צעירים בכנס חדשנות במזון
צילום: אביהו שפירא
250 טכנולוגים של מזון ודמויות בתעשיית המזון בארץ, השתתפו בכנס הרביעי לחדשנות בעולם המזון, שעורך החוג למדעי המזון במכללה האקדמית תל-חי (ומכון המחקר מיג"ל). הסטודנטים הציגו שיתופי פעולה אקדמיים ומחקרים שהולכים וצוברים תאוצה בשנה האחרונה בין החוג למדעי המזון ובין חברות מזון בארץ ובהן תנובה, שטראוס, קוקה קולה, פריגת ומחלבות רמת הגולן. צפו.
חידושים בקולינריה - סטודנטים במכללת תל חי
צילום: אביהו שפירא
מומלצים