מסעדה חדשה לשף איל שני באוסטרליה
מסעדה שלישית בעולם לשף איל שני: אחרי פריז ווינה פתח הבוקר השף איל שני מסעדה נוספת של "מזנון" במלבורן שבאוסטרליה. בעוד כחודשיים צפוי השף לפתוח מסעדה נוספת בניו יורק. שני: "יש כאן מנה של שעועית בשקית ויש בה שבעה סוגי שעועית שונים, כל אחת במרקם ובצבע אחר. ללא ספק זאת אחת ממנות הירקות הטובות בעולם"
הבוקר, בשעה 11:00 לפי שעון ישראל, פתח השף איל שני סניף נוסף למסעדת "מזנון" במלבורן, אוסטרליה. הסניף החדש של "מזנון" מצטרף לעוד שתי מסעדות קונספט בעולם - בפריז ובווינה - ולשלוש מסעדות נוספות בתל אביב. בעוד כחודשיים יפתח שני מסעדה נוספת של "מזנון" במנהטן, ניו יורק. הסניף האוסטרלי ממוקם בכתובת Hardware lane 59 Melbourne.
בין המנות בתפריט של המסעדה במלבורן יהיו מנות בפיתה כמו מינוט סטייק, לבן בפיתה (כרובית), אגז נו סטייק (ביצת עין בפיתה עם אבוקדו) ונתחים אינטימיים (תבשיל בשר צלוי ושורשים). כמו כן יוגשו ומנות מחוץ לפיתה כמו "סאק דה קוק" - סלט של תרנגולת בשקית, שקית עם בשר מוזהב, תפוח אדמה שנדרס וגם "תהיה מנה של שקית שעועיות", מסר שני, "וכאן, אחרי שבע שנות שירות בחברה, הגיעה המנה המופלאה הזאת לשלמות. יש בה שבעה סוגי שעועית שונים בשקית, כל אחת במרקם ובצבע אחר. ללא ספק זאת אחת ממנות הירקות הטובות בעולם. תהיה גם שורת שמנת ופירות יער, שהיא התגשמות של מנה שהומצאה בפריז ולא יכלה לכשרות. זה טעים יותר מכל טארט פירות יער".
על המטבח של המסעדה במלבורן יהיה אחראי השף של המזנונים בישראל ובאירופה, השף אפיק גל, שעבר לאוסטרליה יחד עם משפחתו בשביל להיות קרוב לפלנצ'ה.