שתף קטע נבחר
 

מסעדה חדשה לשף איל שני באוסטרליה

מסעדה שלישית בעולם לשף איל שני: אחרי פריז ווינה פתח הבוקר השף איל שני מסעדה נוספת של "מזנון" במלבורן שבאוסטרליה. בעוד כחודשיים צפוי השף לפתוח מסעדה נוספת בניו יורק. שני: "יש כאן מנה של שעועית בשקית ויש בה שבעה סוגי שעועית שונים, כל אחת במרקם ובצבע אחר. ללא ספק זאת אחת ממנות הירקות הטובות בעולם"

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

הבוקר, בשעה 11:00 לפי שעון ישראל, פתח השף איל שני סניף נוסף למסעדת "מזנון" במלבורן, אוסטרליה. הסניף החדש של "מזנון" מצטרף לעוד שתי מסעדות קונספט בעולם - בפריז ובווינה - ולשלוש מסעדות נוספות בתל אביב. בעוד כחודשיים יפתח שני מסעדה נוספת של "מזנון" במנהטן, ניו יורק. הסניף האוסטרלי ממוקם בכתובת Hardware lane 59 Melbourne.

איל שני: "זו מנת השעועית הטובה בעולם" (צילום: איל שני)
איל שני: "זו מנת השעועית הטובה בעולם"(צילום: איל שני)

בין המנות בתפריט של המסעדה במלבורן יהיו מנות בפיתה כמו מינוט סטייק, לבן בפיתה (כרובית), אגז נו סטייק (ביצת עין בפיתה עם אבוקדו) ונתחים אינטימיים (תבשיל בשר צלוי ושורשים). כמו כן יוגשו ומנות מחוץ לפיתה כמו "סאק דה קוק" - סלט של תרנגולת בשקית, שקית עם בשר מוזהב, תפוח אדמה שנדרס וגם "תהיה מנה של שקית שעועיות", מסר שני, "וכאן, אחרי שבע שנות שירות בחברה, הגיעה המנה המופלאה הזאת לשלמות. יש בה שבעה סוגי שעועית שונים בשקית, כל אחת במרקם ובצבע אחר. ללא ספק זאת אחת ממנות הירקות הטובות בעולם. תהיה גם שורת שמנת ופירות יער, שהיא התגשמות של מנה שהומצאה בפריז ולא יכלה לכשרות. זה טעים יותר מכל טארט פירות יער".

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

איל שני שוכב על הרצפה וכותב את התפריט החדש על הלוח. מלבורן, היר הי קאם (צילום: אדוה סגלמן) (צילום: אדוה סגלמן)
איל שני שוכב על הרצפה וכותב את התפריט החדש על הלוח. מלבורן, היר הי קאם(צילום: אדוה סגלמן)
 

סניף "מזנון" של איל שני באבן גבירול בתל אביב (צילום: מוטי קמחי) (צילום: מוטי קמחי)
סניף "מזנון" של איל שני באבן גבירול בתל אביב(צילום: מוטי קמחי)
  

על המטבח של המסעדה במלבורן יהיה אחראי השף של המזנונים בישראל ובאירופה, השף אפיק גל, שעבר לאוסטרליה יחד עם משפחתו בשביל להיות קרוב לפלנצ'ה.

 

שף אפיק גל. הרילוקיישן הכי שווה בעולם (צילום: Lisa Leutner) (צילום: Lisa Leutner)
שף אפיק גל. הרילוקיישן הכי שווה בעולם(צילום: Lisa Leutner)

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: מיטל דיין
איל שני פותח סניף חדש ל"מזנון" באוסטרליה
צילום: מיטל דיין
מומלצים