חוזרים לשגרה: 3 אופציות לכריך לילדים
עוד מעט נחזור לשגרת הכריכים שכמעט שכחנו ממנה: בואו להיזכר איך עושים את זה
סנדוויץ׳ ביצת עין
- מטגנים ביצת עין. מורחים שכבה דקה של גבינת שמנת, פורסים עגבנייה ומניחים על הגבינה - ומעליה את החביתה וחופן עלי חסה.
- מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
סנדוויץ מוצרלה וסלט עגבניות
- חותכים לרבעים כמה סוגי עגבניות שרי בצבעים שונים. קורעים מוצרלה ומוסיפים לעגבניות.
- מתבלים בפלפל גרוס, מלח ים, עלי בזיליקום, מעט חומץ בלסמי ושמן זית.
- מערבבים את כל המרכיבים ומעבירים ללחמנייה.
סנדוויץ׳ ג'וליאנים
- חותכים לג'וליאנים (רצועות דקות) ירקות קשים בשלושה צבעים (גמבה אדומה, גזר, מלפפון, סלק).
- מורחים שכבה עבה של גבינת שמנת על הלחמנייה, מפזרים את הירקות מעל גבינת השמנת.
- מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
הסרטון והמתכונים באדיבות "לחמניות ברמן אקטיב" של מאפיית ברמן
חוזרים לשגרת הכריכים
מומלצים