מסעדת "נור" מניו יורק מגיעה לפופ-אפ בישראל ועוד חדשות קולינריות
השף עומר מילר וקבוצתו זכו במכרז לפתיחת מסעדה בחוף הצוק בצפון תל אביב, באילת נפתח בר חדש באילת, שווארמייה תופסת את מקום ה"סרווסריה" בבן יהודה בתל אביב, וגם: השף מאיר אדוני בריאיון מניו יורק
מסעדת "נור" - מניו יורק לתל אביב
בתאריכים 8-6 במרץ תגיע מסעדת "נור" של השף מאיר אדוני מניו יורק לפופ אפ שיקום בחלל "אביגדור" בתל אביב ויימשך שלושה ימים.
בשבילנו זה היה רק תירוץ בשביל לשאול את אדוני אם הוא מתכנן לפתוח מסעדה חדשה נוספת בארץ. התשובה שלו, אם תהיתם, הייתה נחרצת (צפו בריאיון עם מאיר אדוני בראש הכתבה).
אדוני יגיש בארוחה שבע מנות מתפריט המסעדה, ועל המתוקים תהיה אחראית הקונדיטורית הכישרונית מיכל בוטון, שתגיש שלושה קינוחים בשלושה חללים שונים במתחם.
את מסעדת "נור" והשף מאיר אדוני הביאה החטיבה העסקית של "נספרסו", שמשיקה שני טעמים חדשים של תערובות קפה. מחיר כרטיס: 240 שקלים לסועד.
בן אביגדור 22 תל אביב, 24:00-19:00
מסעדת חוף הצוק - עומר מילר וקבוצת "סוסו אנד סאנס" זכו במכרז
השף עומר מילר ("סוסו אנד סאנס", "פיצה סבא", "קליפסו") וקבוצת "סוסו" עומדים לפתוח מסעדה חדשה בחוף הצוק בצפון תל אביב, אחרי שזכו במכרז להפעלת המקום בעשר השנים הקרובות. עד היום הייתה המסעדה בחוף הצוק בבעלות קבוצת "טורקיז" ("גראנד קפה טורקיז", "טורקיז").
דוד טור, המסעדן וה"מוח" שעומד מאחורי כל עסקיו של מילר (וגם מאחורי "קפה אירופה", "דא דא ודא", "בר א וין"), אישר את הפרטים. הוא מסר כי עדיין אין שם למקום וכי לעת עתה אין בכוונתם לעשות בחוף שינויים דרמטיים, אלא לשמר את הקיים. כמו כן הוסיף טור כי הקבוצה מתמודדת בימים אלה על מכרז להפעלת מסעדת חוף ים נוספת.
כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך:
- מסעדת "זכאים" הטבעונית הופכת לכשרה
- מסעדת "הבראסרי" מפסיקה לפעול 24 שעות ביממה
- איך אוראל קימחי לא מרוויח שקל על מנה שעולה לכם 188 שקלים
Kribu
מסעדה כשרה חדשה נפתחה במלון "מלכת שבא" שבאילת. על התפריט הים-תיכוני אחראים השפים דודו אלמקייס ויוסי שיטרית ממסעדת "דוד ויוסף", ועל העיצוב אמונה האדריכלית גל נאור.
מקומות הישיבה ממוקמים בתוך המסעדה או במרפסת, ובמרכז החלל ישנו בר משקאות וקוקטיילים.
מלכת שבא אילת, החוף הצפוני אילת, 08-6306780
גלידה מרסנד
חודשיים עברו מאז נסגר "קפה באצ'ו" הוותיק בתל אביב, ובועז טרגרמן, בעל המקום, כבר מתכונן לפרויקט החדש שלו: גלידרייה חדשה שתיפתח בקרוב ברחוב בן יהודה, צמוד לקפה "מרסנד" הוותיק, שאף הוא בבעלותו.
בן יהודה 70 תל אביב
השווארמה של עמי ברגיל
השבוע, חודשים ספורים לאחר סגירת בר ה"סרווסריה" ברחוב בן יהודה בתל אביב, החלו שיפוצים קדחתניים בחלל המקום.
אחרי פסח תיפתח במקום שווארמייה חדשה בשם "עמי השמן", שבה יגישו גם חומוס, קבב ושיפודים. על הקונספט החדש אחראי עמי ברגיל, מסעדן עבר ותיק, שחזר לארץ לאחר כמה שנות מגורים בלונדון (וחתום על כמה הברקות קולינריות בתל אביב, בהן "השדרה 34" בשדרות בן גוריון, "אולדנבורג" ההמבורגרייה הראשונה ברחוב בן יהודה ועוד).
בן יהודה 48 תל אביב, כשר
יהלומה לוי בסדרת ארוחות פופ-אפ בבר "פיקוק"
השפית יהלומה לוי (ביסטרו "יהלומה") חברה למזקקה המקומית "מילק אנד האני" ולענבר ברים, השף של "פיקוק", ותציע תפריט מיוחד שיוגש בשני ימי שישי (הארוחה הראשונה תתקיים ב-9 במרץ, הארוחה השנייה תתקיים ב-23 במרץ) ובשני בראנצ'ים שיתקיימו בימי שבת (במהלך אפריל). בין המנות יהיו טרטר בקר, קבב לוקוס, קפלטי סרטנים ועטייף לקינוח.
מרמורק 14 תל אביב, 03-6868259
בר ג'אספר - סניף חדש באילת
בחודש מרץ ייפתח בר הקוקטיילים "ג'אספר ג'ונס" במרכז הלובי של מלון "ישרוטל אגמים" שבאילת, שסגור בימים אלה לצורך שיפוץ. הבר החדש יכלול מרפסת הפונה לבריכת המלון, פינות ישיבה פרטיות ובמה להופעות חיות. הבר יהיה פתוח לא רק לאורחי המלון, והוא יוכל לארח עד 200 בליינים.
קאפמן 7 אילת, 08-6300300
שגב משה מרחיב את הקונספט הכשר
בעוד כשנה תושק מסעדה כשרה נוספת של השף שגב משה, במתחם הקולינרי החדש והכשר shop time, שצפוי לפתוח את שעריו בסוף 2018 בפתח תקווה. המסעדה החדשה תצטרף לשתי המסעדות הכשרות של השף שנפתחו לפני כמה חודשים בבאר שבע ובנתניה.
בבעלות השף מסעדת "שגב ארט" בהרצליה, שני סניפים של "שגב אקספרס", מסעדת "קיטשן גארדן" בהוד השרון, דוכני "שגב קונספט" ורשת המבורגרים חדשה שנפתחה לפני מספר חודשים בשם "קראנץ' בורגר".
שופ טיים, פינת הרחובות שחם, רבין ותוצרת הארץ בקרית מטלון ("רמת סיב"), פתח תקווה