רביבה אפל נפטרה
הקונדיטורית והמסעדנית רביבה אפל נפטרה הבוקר לאחר מאבק ארוך וקשה במחלת הסרטן
אפל, אוטודידקטית וביולוגית בהכשרתה שאף עברה השתלמות בתחום הקונדיטוריה והאפייה בבית הספר Lenotre שבפריז, פתחה את בית הקפה-מסעדה "רביבה וסיליה" בשנת 1988, במרכז מסחרי קטן בשכונת נווה רסקו שברמת השרון. שותפתה להקמת המקום הייתה סיליה רגב - שכנה שהכירה אפל באחד מהקורסים לקונדיטוריה אותם העבירה - שפרשה מהשותפות לאחר שלוש שנים. עם פתיחתו הביא המקום סגנון ורמה חדשים של אירוח ואפייה צרפתית מסורתית, תוך שימוש בחומרי גלם שלא היו מוכרים באותם זמנים לרוב הקהל בישראל.
המקום צבר מוניטין מכובד וקהל קבוע, וכעבור שנה נפתח בסמוך אליו גם בית קפה קטן, שהפך במשך השנים למוקד עלייה לרגל גם לאנשים מחוץ לשכונה. עם השנים המותג "רביבה וסיליה" התרחב והוא כולל כיום מסעדה נוספת, מעדנייה ופיצרייה במתחם G צמרת בתל אביב. בנה, עמוס אפל, משמש כיום כמנהל הכללי של כל בתי העסק. בנוסף, בשנת 2008 אפל אף הוציאה ספר מושקע הכולל עשרות מתכוני אפייה.
ההלוויה תתקיים מחר (29 באפריל) בשעה 16:00 בבית העלמין רמת השרון, מורשה.