איך הפיצות החדשות של דומינו'ס? טעמנו
סוף טוב: הפיצה החדשה של דומינו'ס עם השוליים מלאי הגבינה היא לא מוזרה וגם לא מתחכמת
מבחוץ היא אולי נראית תמימה, אבל מבפנים היא הצגה: העולם נחלק לשניים - כאלה שעפים על הקראסט של הפיצה, אותו ביס אחרון במשולש, וכאלה שאוכלים הכל חוץ מה"סוף". אישית יצא לנו להכיר יותר אנשים שסולדים מאותו קראסט מדובר, מאשר כאלה שנהנים ממנו. אם פעם יצא לכם לרדת על מגש פיצה בחברתם, אז המראה של מגש קרטון מלא חתיכות יבשות עזובות אינו זר לכם.
אז ממש עכשיו, לכבוד החופש הגדול או לכבוד מה שעוד נשאר מהמונדיאל, משיקה פיצה דומינו'ס פיצה חדשה עם טוויסט. אבל רגע לפני שאתם מעקמים את הפרצוף חשוב לנו להדגיש שהדבר האחרון שאנחנו אוהבים בפיצה שלנו זה טוויסטים. פיצה זו פיצה, אל תשימו לנו עליה פולנטה ובטח שלא שקשוקה. מקסימום חתיכת עגבנייה אם אתם ממש מתעקשים על תוספת. אבל במקרה הזה אנחנו חייבים להודות שדומינו'ס הביאו יציאה טעימה ולא מתחכמת - "צ'יזי קראסט" - שוליים של פיצה ממולאים בגבינת מוצרלה או ברוטב שמנת ושום.
אז אם גם בחופש הגדול עסקינן, רוב הילדים שפגשנו לא אוהבים את ה"קשה" של הפיצה. זה יבש להם, זה לא טעים להם, ותכל'ס הרבה יותר כיף לנגוס בבצק עם גבינה מותכת ורוטב עגבניות מאשר בבצק נטול כל זה. אבל הפיצה החדשה, שהגיעה במתכונת של שוליים מלאים במוצרלה, נטרפה בתאווה, וחוץ מפירורים לא נשאר כלום במגש. אז כן, הפיצה ידידותית לילדים וכשיש בה את התוספת הזאת התמונה משתנה. זאת לא פיצה מוזרה, זאת לא פיצה עם תיחכום קולינרי עודף, מעייף ולא קשור, זאת פשוט פיצה טעימה - מההתחלה עד הסוף של הסוף. וכן, "פיצה האט" כבר עשו את זה קודם, אבל זה עדיין טעים.
כך תכינו בבית פיצה טורטיה:
השוליים האלה לא רק מקפיצים את הטעם ושומרים על אחידות בביס, אלא הם גם מצליחים להעביר את הטוויסט רגע לפני סוף הביס - פעם ראשונה שהפיצה פחות מעניינית וכולם מתעסקים רק בבצק, שזה כבר חידוש מרענן לכשעצמו.
פחות התחברנו לפיצה השנייה עם השוליים שמלאים בשמנת ושום - זה היה לא יותר מחביב, ולא תצליחו להוציא מאיתנו סופרלטיבים במקרה הזה. ואולי בעצם הכל מתגמד כשגבינת מוצרלה נמסה נמצאת בסביבה.
מחיר: 59.90 שקלים