אז רגל קרושה זה טעים?
פולנייה והיפסטר טועמים אוכל מזרח אירופאי: נתנו לגברת פולניה ולהיפסטר צעיר לטעום רגל קרושה, גפילטע פיש וקומפוט מהמטבח המזרח אירופאי - מה הם חשבו על האוכל?
צילום: טל שחר
היא מכירה את האוכל המזרח אירופאי כל חייה; הוא - יטעם בפעם הראשונה בחייו רגל קרושה: עדי עציון זק (להלן: הפולנייה) ויפתח כרמלי (להלן: ההיפסטר) נפגשו במסעדת "יוליה" בנמל תל אביב וטעמו שלוש מנות חורף מהתפריט. אז מה חשבו הפולנייה וההיפסטר על האוכל המזרח אירופאי? צפו בסרטון בראש הכתבה.
נפתח לכם התיאבון לאוכל מזרח אירופאי? במהלך חודש ינואר יגישו במסעדת "יוליה" בנמל תל אביב את התפריט המיתולוגי של מסעדת "בבלה", מסעדה מזרח אירופאית שפעלה ברחוב בן יהודה בתל אביב לפני 20 שנה. בין המנות יהיו כבד קצוץ, סלט ביצים, רגל קרושה, מרק עוף עם קרפלעך וקניידלעך, קרפלעך מטוגן במילוי כבד עוף ושומן אווז. בסופי שבוע בלבד יוגש גם טשולנעט עם קישקע וביצה חומה.
היפסטר ופולנייה טועמים אוכל מזרח אירופאי - מה הם חשבו על האוכל?
צילום מתוך הסרטון
מומלצים