שתף קטע נבחר
 

אז רגל קרושה זה טעים?

פולנייה והיפסטר טועמים אוכל מזרח אירופאי: נתנו לגברת פולניה ולהיפסטר צעיר לטעום רגל קרושה, גפילטע פיש וקומפוט מהמטבח המזרח אירופאי - מה הם חשבו על האוכל?

צילום: טל שחר

צילום: טל שחר

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 
היא מכירה את האוכל המזרח אירופאי כל חייה; הוא - יטעם בפעם הראשונה בחייו רגל קרושה: עדי עציון זק (להלן: הפולנייה) ויפתח כרמלי (להלן: ההיפסטר) נפגשו במסעדת "יוליה" בנמל תל אביב וטעמו שלוש מנות חורף מהתפריט. אז מה חשבו הפולנייה וההיפסטר על האוכל המזרח אירופאי? צפו בסרטון בראש הכתבה.
עדי זק ויפתח כרמלי טועמים אוכל מזרח אירופאי (צילום מתוך הסרטון)
עדי זק ויפתח כרמלי טועמים אוכל מזרח אירופאי(צילום מתוך הסרטון)

עדי זק ויפתח כרמלי טועמים אוכל מזרח אירופאי (צילום מתוך הסרטון)
עדי זק ויפתח כרמלי טועמים אוכל מזרח אירופאי(צילום מתוך הסרטון)
 
נפתח לכם התיאבון לאוכל מזרח אירופאי? במהלך חודש ינואר יגישו במסעדת "יוליה" בנמל תל אביב את התפריט המיתולוגי של מסעדת "בבלה", מסעדה מזרח אירופאית שפעלה ברחוב בן יהודה בתל אביב לפני 20 שנה. בין המנות יהיו כבד קצוץ, סלט ביצים, רגל קרושה, מרק עוף עם קרפלעך וקניידלעך, קרפלעך מטוגן במילוי כבד עוף ושומן אווז. בסופי שבוע בלבד יוגש גם טשולנעט עם קישקע וביצה חומה.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום מתוך הסרטון
היפסטר ופולנייה טועמים אוכל מזרח אירופאי - מה הם חשבו על האוכל?
צילום מתוך הסרטון
מומלצים