שתף קטע נבחר
 

"מי שרוצה ליהנות מדג - שיאכל רק בידיים"

שאול הדייג מציג: איך אוכלים ראש של דג? בשתי אצבעות ובלי לפחד לנשנש גם את העיניים - דייג מסביר, שלב אחרי שלב, את כל התורה. צפו בסרטון

צילום: ירון ברנר | עריכה: אדם רייק

צילום: ירון ברנר | עריכה: אדם רייק

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

שנהייה לראש? תלוי את מי שואלים: הדייג שאול רוקח מיפו, מסביר למה כדאי לאכול ראש של דג, ואיך בכלל ניגשים לדבר הזה, שיושב בצלחת ומסתכל עליך בעין אחת, משל היה קפטן הוק אחרי פלישה של להקת תנינים על הספינה שלו.

ראש של דג (צילום: תיקי גולן)
ראש של דג(צילום: תיקי גולן)
 

"לראש של דג צריך לבוא בעדינות", מסביר רוקח, "ומי שלא יודע איך לאכול ראש של דג, לא יודע לאכול דגים. כל הטעם זה בתוך הראש של הדג. כשאני אוכל ראש של דג טיפת בשר לא תישאר עליו".

 

מה צריך ליד הדג?

"שמים מלח שלא ישעמם, וחצאי לימון. לכל ביס יש טעם אחר".

 

איך הטכניקה?

"נכנסים עם שתי אצבעות בעדינות, אבל זה רק בכאילו כי אחר כך נכנסים בו. אנשים נגעלים מהעין של הדג אבל זה טעם של עוד, זה הכי טעים בדג. את השיניים לא אוכלים, שמים אותן בצד".

 

אז דייג בכלל אוהב דגים?

"הוא אוהב אותם כשהם בסירה שלו, כשהוא יכול לספור את הכסף שהרוויח מהם".

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: תיקי גולן
איך אוכלים ראש של דג? באהבה
צילום: תיקי גולן
מומלצים