מבחן טעימות הקרמבו: מי הקרמבו המנצח?
עונת הקרמבו החלה ואנחנו בדקנו - האם באמת יש הבדל בטעם של המותגים השונים של הקרמבו? התוצאות לפניכם
צילום: אורי דוידוביץ', ירון שרון בימוי: אסף קוזין עריכה: גיא פוקס
צפו: מבחן הקרמבו של ynet
החורף כבר רשמית פה. סידרנו חורף-קיץ בארון, הכבישים רטובים וריח הגשם באוויר. אבל מה יותר חורפי מריח של גשם? קרמבו, כמובן.
כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך:
כך תכינו קרמבו בבית
ביקרנו במפעל לייצור קרמבו
אז לכבוד הגעתו של הקינוח הרשמי של החורף אל החנויות, החלטנו לבדוק אחת ולתמיד – איזה קרמבו הכי טעים והאם באמת יש הבדל בטעמם של המותגים השונים?
ביקשנו מששה אנשי מערכת ynet לטעום טעימה עיוורת של קרמבו מארבע חברות שונות: שטראוס, פלדמן, ריאו וקרמבולי. ביקשנו מהם לבחון את איכות השוקולד, את מרקם הקצפת ואת פריכות העוגייה. והתוצאה? לפניכם בסרטון.
קרמבו במספרים
הישראלי הממוצע אוכל כעשרה קרמבואים בשנה. שוק הקרמבו בישראל מגלגל כ-40 מיליון שקל בשנה, 50 מיליון קרמבואים נמכרים בארץ בכל שנה, ובשיא העונה מיוצרים כאן כ-400 קרמבואים בדקה. 60 אחוזים מהמכירות הן של קרמבו וניל.
מבחן טעימות הקרמבו: האם באמת יש הבדל בין המותגים?
צילום: ירון שרון
מומלצים