שתף קטע נבחר
 

מבחן טעימות הקרמבו: מי הקרמבו המנצח?

עונת הקרמבו החלה ואנחנו בדקנו - האם באמת יש הבדל בטעם של המותגים השונים של הקרמבו? התוצאות לפניכם

צילום: אורי דוידוביץ', ירון שרון בימוי: אסף קוזין עריכה: גיא פוקס

צילום: אורי דוידוביץ', ירון שרון בימוי: אסף קוזין עריכה: גיא פוקס

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

צפו: מבחן הקרמבו של ynet

 

החורף כבר רשמית פה. סידרנו חורף-קיץ בארון, הכבישים רטובים וריח הגשם באוויר. אבל מה יותר חורפי מריח של גשם? קרמבו, כמובן.

 

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך:

כך תכינו קרמבו בבית

ביקרנו במפעל לייצור קרמבו

 

אז לכבוד הגעתו של הקינוח הרשמי של החורף אל החנויות, החלטנו לבדוק אחת ולתמיד – איזה קרמבו הכי טעים והאם באמת יש הבדל בטעמם של המותגים השונים?

מבחן טעימות קרמבו (צילום: ירון שרון)
(צילום: ירון שרון)

ביקשנו מששה אנשי מערכת ynet לטעום טעימה עיוורת של קרמבו מארבע חברות שונות: שטראוס, פלדמן, ריאו וקרמבולי. ביקשנו מהם לבחון את איכות השוקולד, את מרקם הקצפת ואת פריכות העוגייה. והתוצאה? לפניכם בסרטון.

    (   )
 

קרמבו במספרים

הישראלי הממוצע אוכל כעשרה קרמבואים בשנה. שוק הקרמבו בישראל מגלגל כ-40 מיליון שקל בשנה, 50 מיליון קרמבואים נמכרים בארץ בכל שנה, ובשיא העונה מיוצרים כאן כ-400 קרמבואים בדקה. 60 אחוזים מהמכירות הן של קרמבו וניל.

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון שרון
מבחן טעימות הקרמבו: האם באמת יש הבדל בין המותגים?
צילום: ירון שרון
מומלצים