מתכון טבעוני לגלידת בננה
פינוק קפוא ומהיר הכנה עם שלושה מרכיבים בלבד
גלידת בננה ותמרים
המצרכים:
2 בננות בשלות (אבל לא מידי)200 מ"ל משקה שקדים אורגני קר, ללא תוספת סוכר
2 תמרי מג'הול קצוצים
![(צילום: יח"צ) (צילום: יח"צ)](https://images1.ynet.co.il/PicServer5/2018/07/25/8678983/867897601000100600455no.jpg)
(צילום: יח"צ)
אופן ההכנה:
- קולפים את הבננות, חותכים לחתיכות בגודל 2-1 ס"מ ומקפיאים למשך שעתיים.
- מוציאים את הבננות מהמקפיא ומניחים בצד במשך 10 דקות, להפשרה.
- מעבירים את הבננות לבלנדר, מוסיפים משקה שקדים ואת התמרים, ומעבדים למחית חלקה.
- אם התערובת לא מספיק קפואה, מחזירים למקפיא לעוד שעה. אפשר גם להוסיף קרח.
- מגישים מיד.
המתכון באדיבות "אלפרו"
![](/images/letter.png)
![](/images/arrow.jpg)
מומלצים