שתף קטע נבחר

 

תערובת קפה מיושן במהדורה מוגבלת

צריכת קפה עושה לגוף שלכם רק טוב, את זה הוכיחו לא מעט מחקרים. עכשיו אפשר לשתות קפה מיושן, ממש כמו יין טוב. נספרסו מציעה לראשונה לאוהבי הקפה האיכותי תערובת קפה מפולי קפה שעברו תהליך יישון של שלוש שנים (בציר 2014).

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

יישון של גבינות איכותיות, בשר, ומשקאות אלכוהוליים כגון ויסקי הינו דבר מוכר בתחום הקולינאריה, בעוד שיישון קפה נחשב לייחודי ונדיר. תהליך יישון נכון של פולי קפה מוביל לתוצאות סנסוריות ייחודיות המעשירות את הקפה, מוסיפות לו רכות ומרקם קטיפתי.

 

לטובת יישון פולי הקפה, נבחרו במיוחד פולי ערביקה מהאזורים ההרריים של קולומוביה. הפולים נקטפו לפני 3 שנים, בשנת 2014, ועברו תהליך יישון קפדני שהקנה לתערובת הסופית טעם מתוחכם, עשיר וייחודי. לתערובת ארומות עציות, מרקם קטיפתי וגוף מלא. התערובת מומלצת כאספרסו, המתקבל עם קרמה מעולה בעלת בועות יציבות במרקם איכותי.

 

להשיג דרך אפליקציית נספרסו, באתר האינטרנט , בטלפון 2500* או בחנויות 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים