אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
קולינריה גלילית- טבעול תוכן פרסומי
קולינריה גלילית- טבעול תוכן פרסומי
הענק הירוק
הברוקולי הוא אחד הירקות הבריאים ביותר שיש. שלי קידר, הדיאטנית של "טבעול", מסבירה מה היתרונות התזונתיים שלו ונותנת טיפים לקנייה ולבישול
יותר כתום, יותר בריא
אם אתם מתקשים לשכנע את הילדים שלכם לצרוך ירקות, הבטטה המתוקה והידידותית עשויה להתגלות כמושיעה שלכם
אדממה - הטוב שבסויה
בתוך תרמילים ירוקים מתחבאים פולי הסויה, המוכרים יותר בשמם היפני - "אדממה". למה כדאי להכיר אותם ואיך אוכלים אותם? בכתבה הבאה
כוחו של הטבע טמון בצבע
הדיאטנית שלי קידר מסבירה למה צריך לאכול ירקות בחמישה צבעים בכל יום - ונותנת טיפים להכנסתם לתפריט שלנו ושל הילדים
כתבות נוספות
טעמים של חורף
בחורף אנחנו לא מתעצלים לעמוד במטבח ולהשקיע בתבשילי קדרה ומרקים. ארז קומרובסקי מסביר איך עושים אוכל גלילי חם ומנחם
מבשלים עם עדשים
העדשים לא זוכות לכבוד רב במטבח, וחבל שכך. אלה קטניות שימושיות ובריאות בשלל צבעים שיכולות לככב במאכלים רבים
תבלינים תוצרת בית
רוצים לשדרג את התבשילים והסלטים שלכם - ובדרך אפילו לגלות תחביב מהנה? התחילו לגדל את צמחי התבלין שלכם על החלון או בגינה
אצל ארז בגליל
אם תהיתם מה מסתתר מאחורי המונח "קולינריה גלילית", השף ארז קומרובסקי הוא האיש שלא רק יספק את התשובה, אלא גם יעורר בכם תשוקה עזה
טעימות מהגליל
רוצים לטעום אוכל שמגיע ישר מהטבע? 12 המלצות למקומות בהם תוכלו להצטייד במיטב התוצרת הגלילית: גבינות צאן, שמן זית, דבש ועוד
החורף קורא לכם לאכול ירקות
למרות שיש לנו שפע ירקות לאורך השנה, רובנו לא אוכלים מספיק מהם. החורף הוא הזדמנות מצוינת להכניס ירקות בשלל צבעים לתפריט שלנו
התוספת שתופסת
אם אתם רוצים לשדרג את הארוחה שלכם, לארז קומרובסקי יש 6 רטבים מנצחים שמכינים בקלות - ומחסלים במהירות
מוסיפים טעם
אם במטבח שלכם קיימים רק מלח ופלפל, כדאי לכם להציץ בכתבה הבאה שאוספת עבורכם את התבלינים המצויים בארצנו
10 מרקי ירקות חורפיים
הגישה האורגנית אומרת שאוכלים רק את מה שיש לעונת השנה להציע. אז תראו מה שיש לחורף להציע לכם: מכרוב ועד תרד - לקט מתכונים בריאים
10 מזונות בריאים
נענע, שמן שומשום ויוגורט: שימושים קולינריים מפתיעים לעשרה מרכיבים סופר-בריאים שמשתעממים במטבח שלכם באופן קבוע
אותם ירקות, גישה כל כך שונה
מי אמר שחייבים לבשל תירס, ברוקולי, קישוא וסלק? והאם ידעתם שאפשר לבשל אבוקדו, צנוניות וקולרבי? הירקות שאפשר לאכול בניגוד למקובל
עכשיו העונה: מתכונים עם אפונה
זה הזמן ליהנות מאפונת גינה טרייה, ירוקה, רעננה וטעימה. יעל גרטי חילצה אפונים מתרמיליהם והכינה ארבעה תבשילים טעימים
ישר מהטבע
סיכמנו שבימי שני מוותרים על הבשר ואוכלים צמחוני, אז כדי שלא תצטרכו להתאמץ ולחפש מתכונים במיוחד, אספנו עבורכם ארבעה
אל תהיו אדישים לעדשים
יש בהן ברזל, סידן ואבץ והן לא עושות בלגנים בבטן. העדשים העשירות במינרלים יכולות להחליף, בלי שום בעיה, את הבשר בארוחה
המטבח הגלילי של טבעול ( דרגו את ששת המוצרים שבסדרה הגלילית )
דרגו
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
שניצלוני אדממה
קציצות עדשים כתומות
פלאפל עדשים שחורות
קציצות כרובית וגבינה
מטעמי בטטה
מטעמים מפרחי ברוקולי
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©