שתף קטע נבחר
 

הבוקר המנצח שלי

הבוקר שלנו כרוך בשאלות כבדות משקל: איך מספיקים הכל? כיצד מנהלים את הילדים בלי מריבות? איזו שגרה תגרום לנו להגיע לעבודה בזמן ולא מותשים? לאכול? להתאמן? לקום מוקדם, או אולי לנמנם קצת יותר? במסגרת "בוקר טוב יותר", פרויקט חדש של חברת תלמה בשיתוף "ידיעות אחרונות" ו-ynet, נפרסם שורה של כתבות שיעזרו לכולנו להפוך את הבוקר למנוף ליום מוצלח ולא לחלק המעיק והמתיש של היממה

בשיתוף תלמה

 

צילום: אורי דוידוביץ'

צילום: אורי דוידוביץ'

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

אתם מגיעים למשרד בבוקר, עייפים, מותשים ומרוטי עצבים. מה כבר הספקתם לעבור מאז שהתעוררתם! ריב עם הבן הגדול שסירב להתעורר ולצאת מהמיטה, ויכוח אינסופי עם הילדה הקטנה שהתעקשה ללבוש חולצה ארוכה למרות שבחוץ 34 מעלות (והיא ניצחה, אלא מה), ובין כל ההכנות שלהם, הכריכים ובדיקת הילקוטים, בקושי היה לכם זמן לעצמכם. קפה עוד הספקתם לשתות, אבל לאכול? זה קורה ממש מעט, ואם כן, זה רק בגלל שהילדים השאירו שאריות על הצלחות שלהם ועשיתם "ניקוי". זאת אומרת, בימים ששכנעתם אותם לאכול משהו, כי סיפרו לכם שארוחת הבוקר היא הכי חשובה ביום, אבל המידע הזה לא מרגש אותם ופשוט אין לכם כוח לאותה מריבה כל בוקר.

 

מי אתם אנשים שקמים בבוקר ומספיקים הכל?! (צילום: shutterstock) (צילום: shutterstock)
מי אתם אנשים שקמים בבוקר ומספיקים הכל?!(צילום: shutterstock)

כי כשיש לכם, היא לוקחת כל כך הרבה זמן שהם מאחרים לבית-הספר ואתם לעבודה. כן, עשר הדקות שבזבזתם ביציאה משמעותם ארבעים דקות של פקקים. ולכו תספרו לבוסים שהילדים אשמים פעם אחר פעם. ומה שהכי נורא זה שליד פינת הקפה אתם פוגשים אנשים חייכניים שנראים מרוצים ואנרגטיים, מגולחים או מאופרים היטב, שמריחים טוב, שנראים כאילו הם אשכרה ישנו בלילה שמונה שעות והבוקר עבר עליהם בנעימים. "זה יכול להיות?", אתם תוהים, "או שהם רק עושים את זה כדי לנקר את עינינו וגם אצלם גרוע בבוקר באותה מידה?"

כל בוקר אותה מלחמה (צילום: shutterstock) (צילום: shutterstock)
כל בוקר אותה מלחמה(צילום: shutterstock)
 

מתעוררים לבוקר טוב יותר

מכירים את הסיטואציה? מזהים את עצמכם בתיאור הזה? מיואשים? יכול להיות שאפשר גם אחרת.

 

חברת תלמה משיקה את פעילות "בוקר טוב יותר" בשיתוף פעולה עם "ידיעות אחרונות" ועם אתר ynet. במסגרת הפרויקט ננסה לגעת בכל הנושאים שיכולים להפוך את הבוקר שלנו לזמן מנצח, כזה שמהווה מנוף ליום שכולו טוב, ולא להתחלה צולעת שפעמים רבות מחרבת לנו את המשך היום.

 

איך נדע מתי להתעורר כדי להספיק הכל? מתי אנחנו צריכים ללכת לישון? אילו דברים צריך לשמור לבוקר ומה כדאי לארגן כבר בלילה שלפני? האם יש מנגנונים שיכולים לעזור לנו לא לנהל את אותן מריבות עם הילדים (ולפעמים עם בני הזוג) בוקר אחרי בוקר? מה כדאי לאכול בבוקר? האם יש דרך לגרום לכך שהארוחה שלנו ושל הילדים תהיה בריאה, אבל הכנתה לא תתיש אותנו ותגרום לנו לאחר לעבודה? האם מומלץ לעשות פעילות גופנית בבוקר? ואם כן – איזו? ואיך מוצאים לזה זמן?

חוויית בוקר מוכרת (צילום: shutterstock) (צילום: shutterstock)
חוויית בוקר מוכרת(צילום: shutterstock)
  

על כל השאלות האלה ורבות אחרות ננסה לענות בחודשים הקרובים, בכתבות שיופיעו בכל חלקי העיתון וב-ynet. ניעזר לשם כך במומחים מתחומים שונים, ונביא גם דוגמאות להרגלי בוקר של אנשים שאולי פיצחו את הנוסחה הנכונה לבוקר טוב יותר.

 

גם אתם מוזמנים לעזור לנו (ולכם). יש לכם עצה טובה לבוקר מוצלח? שלחו אותה אלינו (וצרפו את תמונתכם) לכתובת המייל bokeraluf@gmail.com. מכירים מקום מצוין לאכול בו ארוחת בוקר בשעות לא שגרתיות? כתבו וספרו לנו. נתקלתם בנוף שנראה משגע בחמש או שש בבוקר? צלמו אותו, שלחו אלינו את התמונה ותארו מה עשיתם שם. ביחד, ננסה לגלות איך הופכים את הבוקר למושלם.

בקרוב אצלכם - ילדים מחייכים ואוכלים ארוחת בוקר (צילום: shutterstock) (צילום: shutterstock)
בקרוב אצלכם - ילדים מחייכים ואוכלים ארוחת בוקר(צילום: shutterstock)
 

הכתבה פורסמה ב"ידיעות אחרונות"

 

בשיתוף תלמה 

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: shutterstock
קמים עם חיוך?
צילום: shutterstock
צילום: shutterstock
או לא קמים בכלל?
צילום: shutterstock
מומלצים