|
1. אני שונא אנשים, שכולם ימותו
|
|
|
2. אחרי שאכלתי אצלו כבד של תרנגולת קיבלתי כאב בטן לכל הלילה
ודי עם האוכל הזה. אוכל שנעשה מהר על הפלנצ'ה במחיר אסטרונומי הוא מסוכן!
|
|
|
3. אתם מלקקים לאייל שני יותר מאשר ליקקתי לביבי
|
|
|
4. לא פשוט להחזיק מסעדת מזנון בניו-יורק.
איב , |
איזה אומץ. בהצלחה! |
|
(30.01.18) |
|
|
|
5. מזנון בפריז הדרדרה לפח
המנות קטנו , מעמיסים מיונז וטחינה שמוחקים כל טעם אחר . המלצרים מגעילים וגסי רוח .... חבל
|
|
|
6. ומה עם החובות של החוליגן הזה כאן ?
|
|
|
7. נראה את שני לא משלם חובות בזמן בניו יורק.....
|
|
|
אכלתי בסניף אבן גבירול לפני כשבוע. המוסיקה כל כך רועשת שבקושי ניתן להזמין ולשאול שאלות . חיכנו למנה כ 25 דקות . בסוף קיבלנו פיתה קטנה שמתפרקת בידים תוך שניה ולא נוח לאכול את זה . וכל התענוג עלה 50-60 שקל לפיתה . לדעתי האישית המבורגר של בראסרי לוקח את "המזנון" בהליכה - לא בר השוואה בכלל.
|
|
|
9. אכלתי במזנון פעם אחת והספיק לי..
מלכין , |
הרצליה |
|
(30.01.18) |
אכלתי פיתה עם ביצת עין וחתיכה דקה דקה של סטייק ועל זה איזה רוטב רגיל לחלוטין ב45 שקל. מילא זה היה משהו טעים בצורה בלתי רגילה הייתי מבין, אבל הייתי מכין לעצמי בבית פיתה עם שניצל וזה היה מנצח. לפי דעתי לא שווה להגיע אבל תבדקו בעצמכם.
|
|
|
10. חבל שלא היה כמעט אוכל...
|
|
|
11. לקחתי חברה טובה שבאה מקנדה למזנון בקינג גורג והתביישתי
אחת החוויות הקונילריות הכי קשות ששתינו עברנו בחיינו. אהילים עמוסי אבק, שולחנות דביקים, טבחים מתנשאים, אוכל תפל, תפריט מטריד בשפה בוטה ואוירה של מועדון חשפנות קובני (אמרה החברה מקנדה). מחיר אסטרונומי לחוויה גסטרונומית די בינונית. אילו ידענו היינו מזמינות רק כרוכית ומים. כל השאר פוזה בפיתה והרבה מניירות של שכונת פחונים. לחם ושעשועים להמונים. אין ספק שהבנאדם גאון עם ביצי יען בשביל להחזיק מקומות כאלה בלי בושה!
|
|
|
לפי דעתי צריך לפתוח חומסייה כמו של חליל מרמלה
|
|
|
13. כתבתם שאפשר לצפות ויש רק 2 תמונות מהאינסטגרם
|
|
|
14. למכירה בהזדמנות נאד של אייל שני במצב מצוין
|
|
|
15. נקווה רק "שהשף המתפלסף" ידע לכלכל את התנהלותו הכלכלית
האיש שיבוא לסעוד , |
N.Y |
|
(30.01.18) |
כהלכה, וימנע מנפילה כפי שקרה בעבר, ומעבר לכך צריך לאחל לו רק הצלחה !
|
|
|
|
|
17. זה בסדר עוד כמה חודשים והוא יסגור עוד עסק עם חובות
|
|
|
|
|
19. שמח בתפריט = עצוב בצלחת
מסוחרר באבוקדו? חלאס עם החטא הזה. זה לא עושה רושם. גם במסעדה של השף ההוא עם הזקנקן מהשוק בירושלים, כדאי לו להכין תפריטים נורמלים ולמחוק את השטויות מהקירות. רמת האוכל לא מצדיקה את הפוזה.
|
|
|
מישהו שיכול לעבוד על כולם כל הזמן,נראה לי שאייל שני יהיה הראשון בהיסטוריה. הוא פתח סניף של "המזנון" בפריז מקדש האוכל ,שם ברובע סאן ז'רמן במסעדת "אטלייה" מכין השף ז'ואל רובושון יצירות אומנות קולינריות נדירות ואתם חושבים שזאת גאונות?אז תחשבו עוד פעם, לטגן כרובית לשים אותה בפיתה ולגבות על זה 50 שקל, זאת גאונות!
|
|
|
|
|
22. מיכלאנג'לו של הגסטרונומיה? ליאונרדו קולינארי, ארכימדס עגבני
ההצגה של אייל שני היא עדיין המופע הכי טוב בעיר. האיש הוא המונטיין הפואטי של המטבח: נביא המטפס על צוקים ומפריח בגאון אמירות רפלקטיביות, עוקר סלעים של אינטלקט ומשליך אותם לאוקיינוס הגועש בפרץ יצירתי בחדוה של אמן המשנה סידרי עולם. יש לי תחושה שהגילוי הבא של טווס השכל יהיה הגזר. הגזר הסמוק, הפאלי, הזיכרי הושפל, סורס ונקצץ לפרוסות דקות. מי ישיב לו את הזוהר הקדום, הארכאי, הגברי שהועם? התשובה ידועה - יש רק אדם אחד ביקום שניחן בכוחות הנפשיים והאמוציונליים והאינטלקטואלים הנחוצים למשימה. בעולם ה METOO אייל ישיב לגזר את כבודו ויחזיר אותו לשיחכ שהוא משבח ברבים את זקיפותו הרעננה, הנצחית, רבת האון, שאינה תלויה בדבר של 'ירק' זה שבכורתו נגזלה ממנו על ידי עדה היסטרית של מתוסכלות.
|
|
|
23. מתי מועד הסגירה? אוכל פשוט במחיר מופקע
|
|
|
24. מה ישראלי בלאכול חזיר ולובסטר ?
|
|
|
25. עובדי המטבח של אייל שני
אחרי שפרסמו מי העובדים במטבח של אייל שני, חברה, יש להיזהר, השבוע פרסמו תמונת עובד שעובד במטבח של אייל שני, שימרו על בריאותכם, לא העיקר לאכול, ולפרסם אכלתי אצל אייל שני, בדקו מי העובדים במטבח, מקווה שהבנתם מי העובדים , כל המסתננים שבאים לארץ שאין להם דרך להיבדק, העיקר לעבוד, ואצל שני העיקר משכורת זולה, ראו הוזהרתם!! שימרו על בריאותכם, בידקו תמיד מי העובדים במטבח, ראיתי ברחוב החלוץ בת"א מי העובדים אחרי שהזמנתי ברחתי מהמסעדה.
|
|
|
26. שירצה לסגור שיקרא לרושפלד
|
|
|
|
|
28. הייתי חייב שהמילים הראשונות שלי
הייתי חייב שהמילים הראשונות שלי בניו יורק יהיו בעברית, זאת השפה שבה חלמתי כל חיי בשביל לשחרר נוד בניויורק
|
|
|
האוכל הכי מדוייק. נוגע בכל החושים. מתה על הטירוף שלו והאהבה שלו לעשיה ולאוכל.
|
|
|
30. כל הכסף שהוא חייב ולא משלם ! העיקר העסקים שלו כרגיל !
יאלה פראיירים רוצו למסעדה שלו !
הוא לא ישלם לאלה שחייבים לו
אבל אתם תשלמו כמו פראיירים למה ?
כי אין צדק בעולם ,הרשעים מצליחים !
ומי שעוזר לאנשים בסוף נשאר אם ה ז בייד לבד !
| |