|
31. לפי הזוהמה שיש במזנון באבן גבירול הוא מקבל E הנקיון
|
|
|
בשביל זה צריך מזנון של יהודי במנהטן שגורם לחילול השם ובושה לעם ישראל יש מספיק טרפות ונבלות במנהטן. מי צריך אותו שם. כל המסעדות היהודיות בניו יורק הם כשרות. מי ביקש ממנו להביא את הזבל הזה לפה
|
|
|
33. אומנות אשכנזית,הרבה אוויר נפוח,ומעט בצלחת ובחיך=נוכלות
|
|
|
34. כמיטב המסורת האשכנזית,הרבה אוויר חם,מגעיל,ויקר=חזיר
|
|
|
אלוף העולם בפתיחה וסגירה של מסעדות נקוה שילך לו ויצליח בינתיים הדוכן ברמת החיל מוכר בלוף במחיר מופקע בסוף הפריארים יגמרו
|
|
|
36. סססעמקק כולה פיתה איזה רעש
שימו גלגל הצלה שלא תיסחפו
|
|
|
37. נראה לי שהוא צוחק על כולנו.
וכולם אוכלים את זה |
|
|
(31.01.18) |
|
|
|
38. כמו שוער במלון גם אייל שין פתח בס"ה "שותף" של משקיע =טייקון
רחמים זליקוביץ |
|
|
(31.01.18) |
|
|
|
39. הייתי אתמול במזנון באבן גבירול...היה כל כך טעים
עונג צרוף....רק הפקקים חזרה הבייתה ביאסו .... פעם שנייה שלי במזנון והכלללל טעים...+ אווירה מגניבה, יחס טוב ומוסיקה טובה... מה עוד אפשר לבקש... אייל לדעתי הוא גאון שהצליח לטוות חוטי קש ועשה מהם זהב...זהב מאד מאד טעים...אז למה לא לפרגן....? בהצלחה אייל !!!
|
|
|
40. האיש הוא פרודיה על עצמו
האיש הוא פרודיה על עצמו, אינו מבין הרבה באוכל , בכל פעם שצריך לדבר לעיניין הוא מדבר ״כפילוסוף בגרוש״ מבייש את האינטליגנציה של הצופים, צריך ללמוד קצת משלושת השופטים האחרים במסטר שף, פתאום הוא גם נהיה משורר, אם זו שירה כולי בושה וכלימה.
|
|
|
41. ביום שחיים גורי הלך לעולמו זו בדיחה גרועה לקרוא. לשני משורר
|
|
|
|
|
לבן בפיתה? אם הוא הצליח למכור לתל אביבים גלידה בפיתה אז הוא חושב שהניו יורקים טיפשים כמו פה. שף לפצני
|
|
|
44. אייל שני מזכיר לי את הביט קוין. שני בלונים נפוחים.
|
|
|
45. ישראלי טיפוסי - הרבה קשקושים וקצת חרטא ברטא, והכל בפיתה
|
|
|
46. אייל שני מבריק.. המזנון הברקה כלכלית אסון קולינלרי
אכלתי במזנון ברמת החייל. באתי אם צפיות ואלי זה מקור האכזבה. אבל שורה תחתונה קבב בפיתה. ביג פאקינג דיל. מזכיר את הבדיחה: אכלת כדורי חומוס ים תיכוני עם ירקות גינה טריים מטובלים במטבל סומסום והכל בלחם כיס ערבי? כן, אכלתי פלאפל!
|
|
|
47. אוכל טעים ומיוחד, זול כ ל ה כ ב ו ד !!!
מיכל , |
תל אביב יפו |
|
(31.01.18) |
בהצלחה. אני אוהבת מה שהוא מכין.
|
|
|
48. מי הבלוק שבחר באותיות דפוס עבריות במקום כתב יד?
מילא אם הייתה לא יכולת של כתב סתם
|
|
|
49. שנים שאני עושה כך כרובית בבית. האוכל במזנון טעים אבל
המחירים ממש מוגזמים. שום חדשנות מיוחדת או חומרי גלם יקרים שמצדיקים את המחירים.
|
|
|
50. כל הכבוד לו, פעם ראשונה שפתח מקום טעים. שירוץ על זה
אחלה אוכל במזנון, קצת אובר רייטד אבל ככה זה שאתה תופעה. ואם הולך לו שירוץ על זה וימותו הקנאים
|
|
|
51. מה עם החובות
eti , |
tel aviv |
|
(31.01.18) |
הוא היה לא מזמן בבתי מזפט להחזרת חובות לא - איך פותחים מסעדה כשעדיין חייבים???
|
|
|
52. תכלס הוא גאון, מפרגן לגמרי
חושב שבארץ המכירים במזנון שלו יקרים לעומת הכמות שמקבלים, אבל זה טעים לפחות.
|
|
|
53. ישראלים פראיירים, המחירים של ״המזנון״בחו״ל זולים לעומת ישראל
|
|
|
54. עכשיו החובות יתפחו. שיגעון גדלות
|
|
|
55. יש לאייל שני שיער יפה
|
|
|
אולי יקבע את מושבו בניו יורק וישחרר אותנו מנוכחותו ב"מאסטר שף". שיתפייט לניו יורקים.
|
|
|
כי גם את מלאת פלוץ ואוויר כמוהו
|
|
|
|
|
59. תותח על כל הכבוד תמשיך להצליח ובגדול
היחידי מכל השפים שמכין מכל הלב, תמיד טרי מיד טעים ושרק יצליח.
|
|
|
60. חייב בעברית? למד עברית!
| |