רגע לפני חצות: מאחורי הקלעים של הסילבסטר
הלילה תיכנס לחיינו שנת 2011, וההכנות לחגיגות בעיצומן. יש מי שטורח יומם וליל כדי שנוכל לרפד את החג הזה ביינות מבעבעים, שמלות נוצצות וקוויאר. רשת טיב טעם, קסידי בוטיק, ייבואני אלכוהול ושפים מספרים מה יש להם להציע לנו לחג הזה
הכינו את שמלת הפאייטים, הקאוויאר, והיין המבעבע - הסילבסטר כבר כאן. ואם אתם יוצאי חבר העמים לשעבר, אל תשכחו עץ אשוח, מצנפת ושולחן חג, עבור הנובי גוד.
ישראלים רבים יוציאו מאות וגם אלפי שקלים כדי לחגוג את השנה האזרחית החדשה, ורשתות, יבואניות האלכוהול והמסעדות מתכוננות לכך היטב מראש, כדי לא לפספס את הזדמנות הפז השיווקית הזאת.
ברשת טיב טעם, מוכרים כל מה שצריך עבור ארוחת החג של יוצאי חבר העמים לשעבר, וברשת קסידי בוטיק הוציאו קולקצייה זוהרת במיוחד לסילבסטר. גם מקומו של האלכוהול לא נפקד, חלילה. בייבואנית המשקאות אקרמן דאגו מבעוד מועד להזרים וודקה, שיכר, שמפניה, וגם מבעבעים יקרים פחות, לחנויות ולמסעדות. בייקבי רמת הגולן הוציאו בתזמון מדויק את המבעבע תוצרת Israel שלהם.
מי שרוצה לחגוג את החג בענק יכול לעשות זאת בבית, עם כלים מעודנים ויקרים להחריד של הרמס, שהגיעו לרנבי הום קוטור בכיכר המדינה, במיוחד לסילבסטר. במסעדת מסה (Messa) עמל השף אביב משה על תפריט לערב אחד, עתיר פינוקים, ובמסעדת פושקין, תמורת פרידה מ-1,250 שקל תקבלו ארוחה בת 9 מנות שכוללת קוויאר שהוברח מאיראן וחומרי גלם צרפתיים למהדרין כלובסטר כחול מאזור ברטאן וכמהין שחורות מחבל פריגור. לקינוח, בין היתר, יש זיתים מסוכרים וביצת שוקולד לבן. ההכנות לכל אלה החלו חודש מראש.