שתף קטע נבחר

הסניף הראשון שלי: קפה ג'ו

מדי יום ראשון נסקור במסגרת מדור חדש, את תחילת דרכן של רשתות ישראליות מוכרות. המייסדים יספרו לנו כיצד הצליחו לצמוח מסניף אחד לרשת, ויתנו עצות ליזמים מתחילים. והפעם: קפה ג'ו, בית קפה שהקימו עולים מניו יורק ברחוב החשמונאים

תחת המותג קפה ג'ו, פועלים כיום יותר מ-60 בתי קפה, והרשת אף מתפעלת בית קלייה משל עצמה. אבל ב-1997 קפה ג'ו היה שמו של בית קפה בודד, שבמרתפו שברחוב החשמונאים בת"א, טחנו וקלו קפה. בעליו, דב גולדפרב ודייויד קליין, היו צמד עולים צעירים מניו יורק, שכלל לא חלמו על פריסה ארצית, אלא רק שיוועו לקפה ארומתי במדינה שחיה על קפה נמס.

 

 

אשתו של גולדפרב הכינה אז את הקרואסונים, אשתו של קליין מילצרה. בעקבות הביקוש הקימו מפעל, וכך יכלו לפתוח סניפים נוספים, בזכיינות, תחילה בת"א ואחרי כן מחוצה לה. במסגרת מדור חדש, גולדפרב מספר ל-ynet איך הפך בית הקפה ההוא, שנקרא על שם הכינוי האמריקאי לכוס קפה: cup o joe, לרשת.

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
המקצוענים
מעדיף קפה פילטר. דב גולדפרב
צילום: עוז מרון
מומלצים