שתף קטע נבחר
 

הולכות עם הכל: קציצות עוף

יש מנות שמתאימות לכל תוספת, מאורז ועד לפירה - זמי שרייבר מערבב בשר חזה עוף ופרגיות, מוסיף ירקות, מתבל היטב ומכין קציצות בטעם ביתי

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 

 

קציצות עוף של אימא

המרכיבים (ל-4-6 סועדים): 

1/2 ק"ג בשר חזה עוף

1/2 ק"ג בשר ירכיים (פרגיות)

תפוח אדמה גדול קלוף

3 בצלים לבנים בינוניים

3 ביצים

פירורי לחם

מלח/פלפל

שמן לטיגון

 

צורת הגשה נוספת - קציצות עוף על מקל (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
צורת הגשה נוספת - קציצות עוף על מקל(צילום: ירון ברנר)

 

אופן ההכנה:

  1. טוחנים את בשר הפרגיות ובשר חזה העוף.
  2. טוחנים ומוסיפים לבלילה את תפוח האדמה ואת הבצלים.
  3. מוסיפים את הביצים וחופן פירורי לחם, מעט מלח ופלפל לפי הטעם, ולשים עד קבלת עיסה אחידה ולא דלילה מדי.
  4. מכינים כדורי קציצות בגודל הרצוי (קצת יותר גדול מכדור פינג פונג), ומצפים את הקציצות בפירורי לחם.
  5. מטגנים במחבת עם שמן עד למחצית הגובה בחום בינוני, למשך כ- 3 דקות על כל צד עד הזהבה.
  6. מגישים לצד פירה, ירקות מאודים, פתיתים וכל מה שאוהבים. 

 


 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יהונתן צור
זמי מכין קציצות עוף
צילום: יהונתן צור
צילום: יהונתן צור
צילום: יהונתן צור
מומלצים