יש חיים אחרי הגשמה: אבי כץ מתכנן להקים מתחם אאוטלט חדש
לאחר שמכר את השליטה בקרן הגשמה שייסד, מתכוון אבי כץ להכשיר ליבואנים וליצרנים ביתנים למכירת עודפים בתחום האופנה ובתחומים נוספים
אבי כץ יוצא מהשליטה: קרן הגשמה נמכרת למשקיע יוג'ין מנדלוביץ'
אחרי שנה בלבד: מנכ"ל קופיקס מסיים את תפקידו
רמי לוי חתם את הרבעון עם עלייה של 17.5% במכירות
קופיקס: ירידה במכירות בתי הקפה הובילה להעמקת ההפסד
בכוונתו של כץ להכשיר מבנה שיכיל ביתנים שיוצעו ליבואנים וליצרנים לשם מכירת עודפים או סטוקים שנותרו להם במלאי. בתמורה ישלמו לכץ אחוזים מהמחזור, אך לא ישלמו דמי שכירות ודמי ניהול וזאת בשונה מחנויות העודפים שקיימות בקניונים שונים ברחבי הארץ. הרקע ליוזמה הוא המשבר בענף האופנה השינויים האקלימיים שגורמים לתזוזות בתאריכי עונות השנה ומותירים עודפי סחורה גדולים. נודע כי כץ פנה לגורמים בענף בניסיון לעניין אותם ביוזמה וכי הוא בוחן מבנה בפתח-תקווה.
בניגוד לחנויות עודפים של רשתות או יצרנים שבהן נמכרת תוצרת העסק בלבד, במיזם החדש יוצע לצרכנים מגוון רחב של מוצרים, לא רק מתחום ההלבשה, ולכאורה ללא סיכון מצידם משום שלא יתחייבו לשכר דירה ודמי ניהול כפי שנהוג בקניונים.
חגית, בתו של כץ, שהייתה אחראית על השיווק בקופיקס, תשתתף במיזם אם התוכנית תצא לפועל.
אחד הגורמים אליו פנה כץ אמר ל-ynet ו"ממון" כי לכאורה יש היתכנות למתחם ראשון מסוג זה בארץ מפני שהצרכן הישראלי מוטה מחיר ואוהב מציאות. לדבריו, גם בעבור הסוחרים תהיה זו הזדמנות למכירת עודפים בפלטפורמה נוספת.
כץ התפרסם כשהקים את רשת הצעצועים כפר השעשועים, הביא לארץ את רשת הכל בדולר, הקים את רשת כלי הבית ששת - ומכר אותן ברווח ניכר ב-2006 לרשת מגה בראשות דודי ויסברג.
הפריצה הגדולה שלו לתודעת הציבור הייתה ב-2013, עם הקמת רשת קופיקס שהציעה קפה ומוצרי מזון ב-5 שקלים. בזכות ההד התקשורתי שקיבל מכר כץ זיכיונות ליותר מ-100 סניפי קופיקס וכ-20 סניפי סופר-קופיקס, הכל ב-10 שקלים, עד שהתברר כי אינו מסוגל לעמוד בהבטחה לקפה ב-5 שקלים. המחיר התייקר, והחלו להגיע תלונות של זכיינים על הפסדים. בסופו של דבר קופיקס נמכרה לרשת של רמי לוי.
במקביל הקים כץ את קרן הגשמה. הבשורה הייתה שגם בסכום סביר של 100 אלף שקל יוכל המשקיע הפרטי להצטרף להשקעות במיזמי נדל"ן שהקרן הציעה תוך כדי הבטחת תשואה דו-ספרתית גבוהה. בהמשך התברר כי לא כל המיזמים צלחו, ובחלקם הפסידו המשקיעים את כספם או את חלקו, והקרן קיבלה ביקורות שלילות. על רקע זה החליט כץ למכור בה את השליטה ולצמצם את פעילותו.