זוגלובק מזהירה: שאריות בוטנים במוצריה
החברה הודיעה שתבלין שום שנמצא במוצריה עלול להכיל שאריות של בוטנים. בין היתר: סלמי תה מעושן, נקניקיות מרגז, המבורגר מזרחי ושניצל מהצומח. לרשימה המלאה
סכנה לרגישים: חברת זוגלובק הודיעה היום (ו') שיש חשש להימצאות שאריות מזעריות של בוטנים בתבלין שום בו היא עושה שימוש במוצריה.
ריקול ענק: מוצרים שמכילים בוטנים ולא סומנו
מדובר במוצרים הבאים:
סלמי תה מעושן 400 גרם, 200 גרם, 140 גרם, 100 גרם ובמעדניה - תוקף 24 ביוני עד 26 באוקטובר 2017;
סלמי מפולפל במעדניה, תוקף: 26-23 באוקטובר 2017;
סלמי אקסטרה קוניאק במעדניה, תוקף: 20 באוקטובר 2017;
נקניק מבשר הודו 750 גרם, תוקף: 25 ביולי 2017;
הודו נהריה מעדניה, תוקף: 28 ביולי 2017;
סלמי תה פפרוני 360 גרם, תוקף: 1 ביולי 2017; שניצל מהצומח 1 ק"ג, תוקף: 23 באפריל 2018;
המבורגר טקסס 1.5 ק"ג, תוקף: 27-19 ביוני 2017;
המבורגר מזרחי 400 גרם, תוקף: 27-20 ביוני 2017 ונקניקיות מרגז 400 גרם, תוקף: 19 ביוני 2017.
לקוחות הרגישים לבוטנים מתבקשים לא לצרוך את המוצרים ולהתקשר לשירות הצרכנים 1-800-555-000 לקבלת פיצוי, בשעות פעילות המוקד.
זו לא הפעם הראשונה שנערך איסוף יזום של מוצרים בעקבות חשש לבוטנים בתבלין שום. ביוני 2016 ערכו מספר חברות ריקול ענק בעקבות אבקת שום שהגיעה מספקי תבלינים כמו דגל ורם תיבולים. מקור החשש לבוטנים היה אז ככל הנראה בספק השום גלעם.