בקערת מיקסר שמים קמח, שמרים וסוכר, מערבבים היטב עד לאחידות החומרים, ומוסיפים שמן ומים. לשים כ-4 דקות במהירות נמוכה.
מוסיפים את המלח ולשים כ-5 דקות במהירות גבוהה.
מוסיפים את הצימוקים ומערבבים במהירות נמוכה עד שהצימוקים נבלעים בתוך הבצק.
משהים את הבצק מכוסה לכ-10 דקות בקערה. לאחר מכן, חותכים את הבצק לחתיכות במשקל 180 גרם ומייצרים כדורים. מניחים על מגש ומשהים למשך 10 דקות.
מגלגלים כל גוש בצק לגליל באורך 35-40 ס"מ ומניחים על מגש מרופד בנייר אפייה. ממתינים עשר דקות וחותכים מלמעלה במספריים בזווית של 45 מעלות בצורת שתי וערב.
מכסים במגבת ומתפיחים עד שהגליל מכפיל את נפחו.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 10-12 דקות. יש ליצור אדים בתחילת האפייה ע"י הנחת מספר קוביות קרח בקערה חסינת אש בתחתית התנור עם תחילת האפייה (או על ידי הרטבת הבצקים עם שפריצר מים לפני האפייה).