250 גרם בשר סרטנים או תחליף בשר סרטנים כשר של "שף הים"
2 כפיות שמן שומשום כהה
2 כפיות חומץ אורז
1 כף מירין (יין יפאני מתוק, אם לא מצאתם באחת ממכולות המזרח הרחוק, השתמשו ביין לבן חצי יבש)
4 עלי חסה אדומה או "בייבי גרין"
1/2 כוס אצת ווקמה (מסוננת אחרי השרייה של חצי שעה במים קרים)
1 לימון חתוך לרבעים
אופן ההכנה
מפוררים את בשר הסרטנים או התחליף ומערבבים עם שמן, חומץ ומירין. בכוסות קוקטייל מקוררות מניחים עלה חסה אדומה, ¼ מהווקמה ו-¼ מבשר הסרטנים. מקשטים עם ¼ לימון על כל כוס.