אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
לחם ומאפים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
לחם לחגים ושבתות בנוסח טריפולי
/ פיליס גלזר
ציון גולשים:
(139 מדרגים)
חומרים
1 ק"ג קמח
1 כף סולת
1.5 כפיות מלח
5 כפות שמן
50 גרם שמרים
1 כף סוכר
2 כוסות מים פושרים
2 ביצים
שומשום לציפוי
אופן ההכנה
מערבבים היטב קמח, סולת, מלח ושמן.
ממיסים את השמרים עם הסוכר, כוס המים וביצה אחת.
מוסיפים את הנוזלים לתערובת הקמח בהדרגה ולשים לבצק אחיד. מניחים לשעה.
מחלקים את הבצק ל 6-8 חלקים ומעצבים מהם צורות.
טורפים ביצה ומברישים היטב. מפזרים שומשום מלמעלה. מניחים לשעה נוספת.
אופים בתנור מחומם 20-30 דקות.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©