אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
לחם ומאפים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
לחם ממולא
/ שגיא קופר
ציון גולשים:
(15 מדרגים)
חומרים
לחם "צרפתי" (לא בגט) עגול או סגלגל במשקל 500 גרם לערך ולא פרוס
350 גרם גבינה חתוכה לרצועות או קוביות (הוורטי, למשל)
15 גרם גבינה כחולה, מפוררת
1/3 כוס עשבי תיבול קצוצים: בזיליקום, רוזמרין, טימין, שמיר ו/או פטרוזיליה
1/3 כוס בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה
בעזרת סכין פירות מעוקלת (כמו אלה לאשכוליות) חותכים את מרכז הכיכר 2-3 סנטימטר מהשוליים.
מוציאים את התוך מהמרכז ושומרים בצד.
בקערה, מערבבים את כל המרכיבים. מכניסים שליש מהכמות לתוך הכיכר ומורחים אותה על התחתית.
חותכים את תוך הלחם שהוצא לקוביות בגודל 2 סנטימטר ומכניסים לכיכר. את שארית תערובת הגבינה דוחסים פנימה אל בין החתיכות. מקפידים לשמור על צורת הכיכר.
מכסים עם המכסה מהקרום. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים במשך רבע שעה או עד שהגבינה נמסה בחום של 170 מעלות בתנור שחומם מראש.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©