מחממים את המחבת על אש קטנה (להקפיד שכל תהליך הבישול יתבצע על אש קטנה) שמים החמאה עד שהיא נמסה, מערבבים השום הכתוש במשך 20 שניות . מפזרים את השום על כל המחבת ושמים את השרימפס. מתבלים במלח, פלפל ואבקת המרק.
בנתיים שמים בכוס של המים חצי כפית של קורנפלור ושופכים לתוך המחבת במשך 20 שניות ואז הפכים את השרימפס לצד שני.
טועמים (לצורך התיבול) ושמים קצת פטרוזיליה לקישוט.
סוחטים את הלימון מערבבים .
ואחרון וחביב יין לבן לפי הטעם (לא להתקמצן).
הערה: לשרימפס צריך להוריד את הרגליים ולקלף (בשר בלבד)