אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
רטבים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
שמן זית מתובל בפלפל חריף
/ דליה פן-לרנר
נפלא לטפטוף על פיצה, דגים או על כל מאכל אחר שזקוק לתיבול חריף.
ציון גולשים:
(11 מדרגים)
חומרים
10-8 פלפלונים חריפים אדומים מיובשים
250 מ"ל (כוס) שמן זית
אופן ההכנה
מרסקים את הפלפלונים המיובשים במעבד מזון.
יוצקים את השמן לסיר קטן, מוסיפים את שביבי הפלפלונים ומביאים לאט לרתיחה קלה. מורידים מיד מהאש. מצננים תוך כדי נענוע הסיר בצורה סיבובית עד שהשמן פושר.
מרפדים מסננת בשתי שכבות בד חיתול ומניחים מעל קערה. לקראת סוף הסינון אוספים את קצוות בד החיתול וסוחטים כמה שאפשר מהשמן שנותר.
מעבירים את השמן המסונן לבקבוק מחוטא. סוגרים היטב ושומרים במקרר (השמן יישמר במיטבו כשבוע-שבועיים).
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©