אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
כבושים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
פלפלים כבושים בחומץ
/ דליה פון-לרנר
כדאי להשתמש בפלפלים אדומים, כתומים וצהובים, כי צבעם נשמר בכבישה. פלפלים ירוקים נוטים לאבד צבע.
ציון גולשים:
(106 מדרגים)
חומרים
פלפלים בצבעים שונים, חתוכים ל 6-4 נתחים גדולים, ללא החרצנים
2 כוסות חומץ בן יין לבן
2 כוסות מים
2 כפות סוכר
2 כפות מלח
2 כפיות גרגרי פלפל שחור שלמים
1 כפית גרגרי פלפל אנגלי
1-2 עלי דפנה
אופן ההכנה
מכניסים לסיר את כל מרכיבי תמיסת הכבישה ומרתיחים קלות לכ-10 דקות. מצננים מעט.
ממלאים צנצנות מעוקרות (צנצנות שנטבלו במים רותחים) בפלפלים, ויוצקים עליהם את התמיסה החמה עד לכיסויים. אוטמים את הצנצנת ומשאירים למספר ימים בצד.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©