1. רוטב חמאה חריף: מערבבים יחד שמנת, טבסקו, שאלוט ושום בסיר קטן. מחממים ומצמצמים בחצי, תוך ערבוב, כעשר דקות. בהדרגה מוסיפים את החמאה, תוך ערבוב, עד ליצירת רוטב. לשים לב שלא יפרד. ממליחים מעט. שומרים בצד
2. ג'לי הפלפלים: במחבת קטן, טורפים יחד ומחממים את הסירופ, החומץ ושבבי הפלפל החריף. מצמצמים את הרוטב עד שהוא מסמיך לכדי 1/3 מהנפח המקורי – כעשר דקות. מניחים לסירופ להתקרר.
3. השרימפים: עושים חריץ בעומק של ס"מ בערך, בגב כל שרימפ. מתבלים את רצועות הבשר במעט מלח קראולי ומכניסים רצועה לכל שרימפ. סוגרים עם קיסם שיניים. מערבבים את הקמח עם תיבול פירות הים הקראולי ומקמחים את השרימפים בתערובת.
4. מחממים שמן במחבת עמוק ומטגנים בו את השרימפים – 30 שניות על כל צד. מוציאים השרימפים ומניחים על נייר סופג לכמה שניות.
5. להגשה: בסיר קטן, במעט שמן, מאדים את קוביות הפלפלים לקבלת צבעים "חיים" יותר, כשתי דקות, תוך ערבוב מחברים את תערובת הפלפלים עם הסירופ ומתקנים תיבול במלח ופלפל.
בקערה בינונית, מערבבים ומכסים את השרימפים ברוטב חמאה חריף. מוציאים את הקיסמים. מניחים מעט ג'לי במרכז צלחת הגשה. מסדרים את השרימפים לסרוגין עם הבמיה הפרוסה ומגישים חם.