אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
סלטים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
סלט פתוש
/ בני סיידא
סלט ירקות לבנוני עם פיתה מטוגנת וטחינה ירוקה.
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(21 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
3 עגבניות מוצקות
3 מלפפונים
1 פלפל ירוק
1 פלפלון חריף
3 בצלים ירוקים
4 שיני שום פרוסות
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס נענע קצוצה
מלח
מיץ לימון לפי טעם
1/3 כוס שמן זית ועוד שמן זית לטיגון
2 פיתות לא טריות, קרועות לפיסות קטנות
לטחינה:
1 כוס טחינה גולמית
2 לימונים סחוטים
4 שיני שום כתושות
מלח
3/4-1 כוס מים
1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק מאוד
אופן ההכנה
1. חותכים את העגבניות, המלפפונים והפלפלים לקוביות קטנות, קוצצים דק את הבצל הירוק מוסיפים לקערה יחד עם השום, הפטרוזיליה והנענע. מתבלים במלח, מיץ לימון ושמן זית ומערבבים.
2. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את קרעי הפיתה עד שהם מזהיבים. מוציאים מהמחבת, מוסיפים לסלט ומערבבים.
3. מכינים את הטחינה (ראו מתכון בסיסי), מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים.
4. מעבירים את הסלט לקערת הגשה, יוצקים מלמעלה את הטחינה ומגישים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©