מכינים את הבצק: שמים בקערה את הקמח, המלח ואבקת האפייה. מוסיפים את המרגרינה ומשפשפים בין כפות הידיים עד שנוצרים פירורים. מוסיפים כמה כפות מים ולשים בצק חלק ואחיד. מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ולשים כ - 10 דקות. מכסים במגבת ומשהים 30 דקות.
מכינים את המלית: מחממים את השמן במחבת כבדה ומזהיבים בו את הבצל. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך בחישה עד שהוא משחים. מוסיפים את הפלפלון החריף, הגראם מסאלה, הג'ינג'ר, הצ'ילי, מיץ הלימון והכוסברה. מתבלים במלח ובפלפל ומטגנים 4 דקות נוספות עד שהנוזלים מתאדים והמלית יבשה לגמרי. מסירים מהאש ומצננים היטב.
מחלקים את הבצק ל 8 כדורים ומרדדים כל כדור על משטח מקומח לעלה בקוטר 16 ס"מ. חוצים כל עלה ומורחים את השוליים הישרים של כל מחצית בביצה הטרופה. מקפלים כל מחצית לשניים ומדביקים היטב את השוליים המרוחים בביצה ליצירת חרוט.
ממלאים את החרוט במלית, מורחים את השוליים הפתוחים בביצה הטרופה וסוגרים גם אותם היטב. בדרך זו מכינים את שאר הכיסונים.
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את החרוטים הממולאים עד שהבצק מזהיב. ומגישים חם.