ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את רצועות הפלפלים ומטגנים כ-2-3 דקות. מצננים. מוסיפים למחבת את הגבינה הבולגרית ופתיתי הפרמזן, מתבלים בפלפל לבן ומערבבים בעדינות.
על משטח עבודה פורשים את בצק העלים וחותכים 2 מלבנים בגודל 15X20 ס"מ.
בעזרת כף מניחים לאורך הבצק את המילוי ומשאירים שוליים באורך 2 ס"מ. מקפלים פנימה את השוליים ומגלגלים. שוזרים את שני הגלילים לצמה ומניחים בתבנית.
מברישים בביצה הטרופה ואופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 170 מעלות כ-50 דקות, עד להזהבה.