אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מאפים מלוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מתכונים
פאי בצל וגבינות
פאי פסטה סלמון וצלפים
פשטידת בטטות
פאי כרישה וסלרי אישי
/ חנה שאולוב, מתוך הספר "ספר הפשטידות שלי"
ציון גולשים:
(41 מדרגים)
חומרים
למלית:
3 כרשות (החלק הלבן בלבד), פרוסות דק
3 כפות שמן
1 חבילה סלרי אמריקני (כ - 15 גבעולים חתוכים לחתיכות קטנות)
3 שיני שום קצוצות
1 כף קמח רגיל
1/4 כוס יין לבן יבש איכותי, או חלב
מלח ופלפל שחור גרוס
פלפל לבן טחון לפי הטעם
1 כוס שמנת לקצפת (250 מ"ל)
150 גרם גבינה בולגרית חתוכה
3 ביצים
לבצק:
100 גרם חמאה
1.5 כוסות קמח תופח
1/8 כוס מים (כ - 4 כפות)
אופן ההכנה
תנור מחומם מראש לחום בינוני גבוה (200 מעלות)
תבנית שקעים משומנת
מכינים מחומרי הבצק גוש חלק. מרדדים את הבצק לעלה דק. קורצים עיגולים גדולים קצת יותר מקוטר השקעים ומניחים בשקעים.
מטגנים את פרוסות הכרשה בשמן. מוסיפים את הסלרי החתוך, מערבבים ומטגנים. מוסיפים את השום ובוחשים. מתבלים. יוצקים פנימה את השמנת ומערבבים. מוסיפים את הגבינה הבולגרית ומצננים מעט. טורפים את הביצים ובוחשים פנימה.
מניחים מהמלית על הבצק בעזרת כף ואופים עד שמוכן. אפשר לקשט בכרשה מטוגנת.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©