אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
סבנח (תרד) עם טלה
/ חנוך (חני) פרבר
סבנח הוא סוג של תרד בלאדי שניתן להשיג בשווקים, אם לא מוצאים אפשר להשתמש בתרד רגיל.
ציון גולשים:
(4 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
2 בצלים קצוצים דק
2 שיני שום קצוצות
2 כפות שמן זית
1 ק"ג סבנח קצוץ גס או קילו תרד רגיל
300 גרם בשר טלה רזה קצוץ (רצוי לקצוץ ביד. למי שאין סבלנות, שישתמש בבשר טחון גס)
1/2 כוס מרק עוף
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
מעט אגוז מוסקט מגורר
לימון להגשה
אופן ההכנה
בסיר רחב מטגנים בצל ושום בשמן זית, עד שהבצל מתרכך אך לא משחים. מוסיפים את הטלה ומבשלים כמה דקות תוך בחישה, עד שהבשר משחים מעט.
מוסיפים את התרד ומערבבים. כאשר התרד מתרכך, מוסיפים את מרק העוף ומתבלים. מבשלים כ 20 דקות ומגישים חם עם אורז לבן.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©