שוטפים את כל העלים. קורעים את עלי הכרוב לפיסות, קוטמים את העוקצים מעלי התרד. חותכים את גבעולי העירית לקטעים באורך 10 ס"מ. קולפים את שיני השום ופרוסים לפרוסות דקות.
מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב ומרפדים מגש בכמה שכבות של מגבת נייר. מטגנים את כל העלים, בכמה פעמים, עד שהם נעשים שקופים. מוציאים מהשמן ומניחים המגש.
יוצקים שמן למחבת ומוסיפים את שיני השום הפרוסות. מטגנים לאט, על להבה נמוכה, עד שהפרוסות משחימות. מוציאם ומניחים על מגש.
מתבלים את כל העלים במלח ובפלפל. מסדרים את העלים בקערה בעדינות, כי הם שבירים מאוד לאחר הטיגון. מעטרים בשום המטוגן ובגרגרי הרימונים ומגישים.
הערה: אם רוצים אפשר להוסיף לסלט רצועות או פרוסות דקות מטוגנות של סלרי ושורש פטרוזיליה.