H&M נפתחה בירושלים: הפעם נשמר הסדר
בדומה לפתיחת החנות בתל אביב, גם בירושלים התקהלו קונים רבים מחוץ לחנות; אולם בניגוד לבלאגן הטוטאלי ששרר בקניון עזריאלי, הכניסה לחנות הייתה מבוקרת, ולחנות הוכנסו בכל פעם קבוצות קטנות של לקוחות
היום (ג') נפתחה החנות השנייה של רשת האופנה השבדית H&M בקניון מלחה בירושלים. כמו בפתיחת החנות בתל אביב בשבוע שעבר, גם בירושלים התקהלו קונים רבים מחוץ לחנות, אולם בניגוד לבלאגן הטוטאלי ששרר בתל אביב, הכניסה לחנות הייתה מבוקרת, והוכנסו לחנות בכל פעם קבוצות קטנות של לקוחות, מה שסייע לשמירה על הסדר.
- H&M תגיע לקניונים בחיפה, נתניה, פ"ת ורחובות
- סערת H&M: זינוק של 17% בביקוש לעובדי אופנה
- האם H&M מכניסים מעט מדי קונים לחנות?
גם עתה, שעות לאחר הפתיחה החגיגית, ישנם קונים רבים בתוך החנות, והכניסה אליה היא עדיין בתורות.
פתיחת החנות צוינה בטקס גזירת סרט חגיגית בנוכחות ראש עיריית ירושלים, ניר ברקת ודוד עזריאלי, מנכ"ל קבוצת קניוני עזריאלי, שקניון מלחה הירושלמי נמנה ביניהם.
תושבת ירושלים שנכחה בפתיחת החנות סיפרה לynet: "הגעתי לאזור המגודר שסביב הכניסה לחנות כחצי שעה לפני הפתיחה. אמרתי לעצמי, 'אם יהיה תור ענק אני לא אחכה', ואכן מצאתי תור גדול אבל לא גדול כמו שחשבתי. בקניון היו הרבה יותר אנשים מהרגיל. לחנות יש שתי כניסות (בניגוד לחנות בתל אביב - מ"ק) ולדעתי זו הסיבה שכל העסק היה הרבה יותר מסודר ורגוע מבתל אביב".
ניכר כי אוכלוסיית הקונים בחנות בירושלים מורכבת ברובה מנשים דתיות, והקונים מגיעים לקופה עם יותר פריטים בממוצע מהחנות בתל אביב.
נוסף על הסניפים בתל אביב ובירושלים, חתמה רשת האופנה השבדית על הסכם גם עם חברת קניוני ישראל על פתיחת ארבע חנויות של הרשת בחיפה, בפתח תקווה, בנתניה וברחובות. החנויות ימוקמו בגרנד קניון בחיפה, קניון אבנת בפתח תקווה, קניון השרון בנתניה ובקניון רחובות, והן ישתרעו על שטח של 1,200 ל-1,800 מ"ר. החנויות ייפתחו במהלך השנה הקרובה.